23 Οκτωβρίου 2011

ΔΙΠΛΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ (23-10-2011)

Του Μπαλατσούρα Απόστολου
Εκτός έδρας αγωνίστηκε σήμερα το πρωί 11:00 η ομάδα του Α.Ο. Παλαίρου (ανδρών) στο κοντινό Σπάρτο με την ομώνυμη ομάδα. Η ομάδα του Α.Ο. Παλαίρου από την αρχή του αγώνα ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης και έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της. 
Ήδη μέχρι το 10΄λεπτό είχε πραγματοποιήσει 4 αξιόλογα σουτ. Τον χορό των τερμάτων άνοιξε ο Tζίμης Κ. στο 20΄λεπτό κάνοντας το 0-1 με κεφαλιά ύστερα από πολύ ωραίο συνδυασμό όλης της επιθετικής γραμμής. Στο 29΄ ψηλοκρεμαστό σουτ του Κίτσου λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. 




Στο 36΄ο λεπτό φαρμακερή σέντρα του Σπάρτου από τα αριστερά στην καρδιά της μικρής περιοχής αλλά κανείς από τους επιθετικούς του δεν κατάφερε να την αξιοποιήσει. Ήταν η πιο σημαντική στιγμή για την γηπεδούχο ομάδα. 
Στο 40΄ο λεπτό η Πάλαιρος κερδίζει φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή το οποίο εκτελεί ο Ζέλος. Το Σπάρτο αποκρούει και στην αντεπίθεση προλαβαίνει η ομάδα της Παλαίρου την τελευταία στιγμή να κόψει τον επιθετικό των γηπεδούχων. Αξίζει να τονιστεί ότι ο Κολοβός Αλέξανδρος (επιθετικός) ήταν ο πρώτος που γύρισε στην μικρή περιοχή της ομάδας του. 




Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο. Η Πάλαιρος είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας ( είναι πλέον ολοφάνερη η βελτίωση της ομάδας αγώνα με τον αγώνα) έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και το Σπάρτο να αναγκάζεται να παίζει ρόλο κομπάρσου. Η υπεροχή της ομάδας της Παλαίρου δεν άργησε να καρποφορήσει και έτσι στο 57΄ο λεπτό ο Κολοβός Αλέξανδρος που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα (έκανε τα πάντα) έγραψε το 0-2. 




Στο 60΄ο λεπτό ο Γιώργος Τσέλιος (αλάνθαστος στα αμυντικά του καθήκοντα) αντίκρισε κίτρινη κάρτα και στο 65΄ο λεπτό ο Κίτσος έγραψε ύστερα από πολύ ωραία πάσα του Κολοβού Αλέξανδρου το 0-3 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου. Στο 67΄ο λεπτό σωτήρια απόκρουση του Στάθη Κούναβη σε πολύ επικίνδυνο σουτ του Σπάρτου. Η Πρώτη αξιόλογη ευκαιρία των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο και πολύ καλός ο Κουνάβης που εμπνέει σιγουριά στους συμπαίχτες του. 



Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και ακολούθησαν 3 αλλαγές για την Πάλαιρο. Στο 70΄ο λεπτό ο Κολοβός Βασίλης πήρε την θέση του Γαρίδα Γιάννη, στο 75΄ο λεπτό ο Άκης Ζουμής την θέση του Τζίμη Κ. και στο 80΄ο λεπτό ο Λίτος (τζιμπρίλ) που αποθεώθηκε από την εξέδρα την θέση του Χρήστου Ζέλου. Στο 85΄ο λεπτό πολύ καλό σούτ του Δημήτρη Τσέλιου (πολύ σωστός στις πάσες του) μόλις άουτ. 


Στο 87΄ο λεπτό ο Λίτος που είχε κερδίσει όλη την εξέδρα απόφυγε με πολύ ωραία ενέργεια τον αντίπαλό του, το σουτ που πραγματοποίησε όμως στην κλειστή γωνία κατέληξε άουτ. Στην συγκεκριμένη φάση εάν είχε πασάρει στους δύο αφύλαχτους συμπαίκτες του στο ύψος του πέναλτι θα είχε γραφτεί το 0-4. Αντί όμως να γίνει το 0-4 έγινε το 1-3 στο 89΄ο λεπτό για το Σπάρτο ύστερα από διπλή προσπάθεια (το πρώτο σουτ απέκρουσε ο άψογος Κουνάβης) και έτσι γράφτηκε το τελικό 1-3. 


Πολύ καλή η διαιτησία των κ. Καπελλάκη , κ. Κίτσου και κ.Τσιλίκα. 
Η ομάδα της Παλαιρου ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας σε ένα πολύ σκληρό τερέν και προκάλεσε πολύ κολακευτικά σχόλια από τους φιλόξενους φιλάθλους του Σπάρτου για το νεαρό της ηλικίας των παιχτών της. Μπράβο στα παιδιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου