25 Οκτωβρίου 2011

ΈΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ

Κάθε μέρα που περνάει η Κατούνα πληρώνει όλο και περισσότερες αμαρτίες. Όλοι ακούγαμε πως το γραφείο του ΟΤΕ στην Κατούνα θα έκλεινε αλλά τώρα πλέον είναι πραγματικότητα. Αυτές τις μέρες φορτηγά φόρτωναν πράγματα και την περασμένη εβδομάδα έκλεισε οριστικά. 

Το κατάστημα του ΟΤΕ εξυπηρετούσε χρόνια τώρα τους Κατουνιώτες και τους ανθρώπους των γύρω χωριών, τελευταίως λειτουργούσε σαν εμπορικό κατάστημα με προϊόντα του ΟΤΕ, πληρωμές λογαριασμών, τηλεγραφήματα, βλάβες των γραμμών κλπ. Το κέντρο με τα μηχανήματα θα παραμείνει μόνο στο συγκεκριμένο κτίριο. 
Τώρα οι πληρωμές λογαριασμών θα γίνονται αλλού, ενώ για τις βλάβες στο 121, η θα τρέχει κάποιος στο Αγρίνιο. Πολλά καταστήματα στην Ελλάδα έχουν κλείσει ανάμεσά τους ήταν και αυτό της Κατούνας που είχε επιλεγεί πριν τριάμισι χρόνια περίπου, αλλά το οριστικό κλείσιμο ήρθε τώρα. Ο ΟΤΕ ήταν μια από τις ΔΕΚΟ και υπαγόταν στο δημόσιο αλλά το 2008 επωλήθη. Το τίμημα των ιδιωτικοποιήσεων το πληρώνει και το χωριό μας τώρα, όπως και πάρα πολλοί εργαζόμενοι. 
Δύο άτομα απασχολούσε το ΟΤΕ Κατούνας και αυτά έχουν μετατεθεί σε άλλα μέρη. Ο ΟΤΕ Κατούνας ιδρύθηκε περίπου το 1959. Έτσι λοιπόν έκλεισε ο κύκλος της υπηρεσίας καταστήματος του ΟΤΕ στην Κατούνα ενός οργανισμού που πρόσφερε πάρα πολλά στην ανάπτυξη και την επικοινωνία των ανθρώπων με τις υπηρεσίες του. 
Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε, κανείς δεν ασχολήθηκε με το θέμα αυτό και κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε.

ΑΠΟ ΚΑΤΟΥΝΑ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου