7 Νοεμβρίου 2011

ΒΟΝΙΤΣΑ: Δημιουργία λαϊκής επιτροπής ενάντια στα χαράτσια

Με πρωτοβουλία ενεργών πολιτών και της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011 στις 7 το απόγευμα, συγκέντρωση στο Δημοτικό Κατάστημα Βόνιτσας με στόχο τη δημιουργία επιτροπής για τη προστασία των αδύναμων οικονομικά πολιτών από της συνέπειες της αδυναμίας καταβολής κάθε μορφής έκτακτων φόρων. 

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης που με τη κοινοβουλευτική του εμπειρία εξήγησε τη κατάσταση όπως διαμορφώθηκε και πρότεινε τη δημιουργία επιτροπής, που θα προστατεύσει με κάθε μέσο, τους αδύναμους οικονομικά συνανθρώπους μας από τη λεηλασία των πενιχρών εισοδημάτων τους. 
Προτάθηκε επίσης ο συντονισμός της δράσης με όλους τους φορείς του τόπου μας, Δημοτική αρχή, συλλόγους και ενεργούς πολίτες ώστε να αποτραπεί κάθε αυθαιρεσία εκ μέρους της πολιτείας ιδιαίτερα σε βάρος των αδύναμων συμπολιτών μας. 
Επόμενη συνάντηση ορίστηκε για την επόμενη Κυριακή στο ίδιο μέρος,προκειμένου να δημιουργηθεί και στο τόπο μας δυναμικό λαϊκό κίνημα ενάντια στην υποβάθμιση της ζωής μας.

ΑΠΟ http://www.akarnania.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου