21 Νοεμβρίου 2011

Κλείνει και το Υποθηκοφυλακείο της Βόνιτσας; Δεν το πιστεύω!

Η απομάκρυνση μια δημόσιας υπηρεσίας από την πόλη της Βόνιτσας δεν αποτελεί πλέον είδηση. Εδώ και μερικά χρόνια ζούμε την απαξίωση σαν τόπος από τους πολιτικάντηδες που μας διοικούν. 

Στον αντίποδα η Αμφιλοχία που όχι μόνο δεν υποβαθμίζεται με τέτοιες... ενέργειες αλλά δυναμώνει μαζεύοντας όλες πλέον τις υπηρεσίες εκεί. Η ΔΟΥ από την 1η Δεκεμβρίου θεωρητικά θα συστεγάζεται με τον κατάστημα της Αμφιλοχίας στην Αμφιλοχία. Οι ίδιοι υπάλληλοι θα μας εξυπηρετούν αλλά πλέον θα πρέπει να ταξιδέψουμε στην γειτονική πόλη. 
Τους επόμενους μήνες και αφού δεν υπάρχει πλέον καμία αντίδραση για την μεταφορά, όπως έγινε και με την μεταφορά του ΟΤΕ, της ΔΕΗ, ΔΟΥ κτλ, θα κλείσει και το Υποθηκοφυλακείο. Το μέλλον του άγνωστο μέχρι στιγμής. Θα μεταφερθεί Αμφιλοχία ή Λευκάδα; Θα κλείσει οριστικά; Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό. Δεν απομένει πλέον τίποτα από το να απομακρυνθεί το ειρηνοδικείο και το ΙΚΑ ώστε πλέον για οποιαδήποτε ανάγκη μας να χρειάζεται να ταξιδέψουμε. Μια περίοδο δηλαδή που το κόστος μετακίνησης λόγο βενζίνης έχει φθάσει τα ύψη οι Βονιτσάνοι καλούνται για ανάγκες καθημερινές να μετακινούνται και να σπαταλούν χρήματα ακόμα και για απλές συναλλαγές με την Εφορία. Ένα απλό παράδειγμα: μια μετακίνηση πλέον Βόνιτσα-Αμφιλοχία-Βόνιτσα κοστίζει στον πολίτη 10 ευρώ την φορά και αν χρειαστεί να πας 2 ή τρεις φορές… 
Κανείς δεν διαμαρτύρεται, κανείς δεν ασχολείται, έχουμε συμβιβαστεί με την μοίρα μας και αποδεχόμαστε ότι και αν αποφασίσουν οι άλλοι για εμάς... περαστικά μας.

ΑΠΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου