20 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ (20-11-2011)

Με το βαρύ σκορ 5-2 ηττήθηκε σήμερα η ομάδα ανδρών της Παλαίρου από την ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας Αιτωλοακαρνανίας, του β' ομίλου, Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής, εκτός έδρας. 




Στο πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού είδαμε αναγνωριστικές φάσεις για τις δύο ομάδες. Στο 14ο λεπτό η ομάδα μας απείλησε να ανοίξει το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Τσακάλη αλλά δεν τα κατάφερε. Στην αμέσως επόμενη φάση της αντεπίθεσης για την Παντάνασσα ολιγωρία της άμυνάς μας και από κοντινό σουτ έγινε το 1-0 (15ο λεπτό). 
Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 17ο λεπτό ο επιθετικός της Παντάνασσας με το Νο 9 (σε πολλά κέφια), αναστατώνει την άμυνα μας και κερδίζει πέναλτι (ανατροπή). Το σκορ γράφει 2-0 στο 18ο λεπτό. Δέκα λεπτά αργότερα και ενώ το παιχνίδι έχει κάπως ισορροπήσει η Πάλαιρος μειώνει σε 2-1 με γκολ του Κουρκούτα με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. 
Στο 35ο λεπτό περίπου παίκτης του Χρυσού Αστέρα μπαίνει στην περιοχή και σε μαρκάρισμα του αμυντικού της Παλαίρου βρίσκεται στο έδαφος. Διαμαρτυρίες για πέναλτι αλλά ο διαιτητής λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των παικτών της Παλαίρου αυτό το πέναλτι έπρεπε να δοθεί. Το πρώτο όμως όχι. 




Στο 40ο λεπτό ο Πανταζής της Παλαίρου προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα και με κεφαλιά γράφει το 2-2. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για φάουλ στον τερματοφύλακα (σωστά κατά την άποψή μας μέτρησε το γκολ). 
Στο 43ο λεπτό σε διαπληκτισμούς και αψιμαχίες για αμφισβητούμενη φάση σε μαρκάρισμα παίκτη της Παλαίρου ο διαιτητής αποβάλει από το παιχνίδι τον τερματοφύλακα της Παντάνασσας γιατί χτύπησε τον Τσέλιο Γ. της Παλαίρου (σωστή η αποβολή). Επικρατεί ένταση με βρισιές και απειλές προς τον διαιτητή. Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο. 
Στο δεύτερο μέρος και νωρίς-νωρίς (50ο λεπτό) ο διαιτητής αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα παίκτη της Παλαίρου διότι έπιασε την μπάλα με το χέρι. Πάρα πολύ μεγάλος λάθος του διαιτητή, διότι ο παίκτης της Παλαίρου δεν είχε καμιά πρόθεση να πιάσει την μπάλα με το χέρι. Εδώ ξεκινάει και η αλλαγή της ροής του αγώνα. Το παιχνίδι έρχεται ξανά στα ίσια, ενώ όλα έδειχναν πως πηγαίναμε προς ανατροπή, και στο 60ο λεπτό περίπου οι γηπεδούχοι κάνουν το 3-2 με ψηλοκρεμαστό σουτ. 




Από το σημείο αυτό και έπειτα η ομάδα της Παλαίρου με χαμηλή ψυχολογία και παιδαριώδη λάθη έχασε παντελώς τον έλεγχο του παιχνιδιού. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο διαιτητής στο 70ο λεπτό περίπου αποβάλει τον τερματοφύλακα της Παλαίρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα διότι έπιασε την μπάλα με το χέρι έξω από την περιοχή, ενώ έχει σταματήσει η φάση με υπόδειξη του επόπτη για οφσάιντ, ενώ αυτός δεν έχει σφυρίξει για οφσάιντ και ο τερματοφύλακας δεν το έχει αντιληφθεί. Τα δύο επόμενα γκολ 4-2 και 5-2 ήρθαν πολύ εύκολα για τους γηπεδούχους. Πάρα πολύ καλή εμφάνιση για το Νο 9 της γηπεδούχου ομάδας. 
Πάρα πολλά τα λάθη της διαιτησίας του κ. Κυρίλη Ανδρέα.
Κατά τη γνώμη μας έπρεπε να αποβληθούν άλλοι δύο παίκτες του Χρυσού Αστέρα για συνεχόμενη εξύβριση των θείων στη διάρκεια του αγώνα (ας μείνουμε σε αυτά...). 
Τίποτα όμως από αυτά δεν δικαιολογεί και την μέτρια εμφάνιση της ομάδας μας!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου