4 Δεκεμβρίου 2011

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ

Του Μπαλατσούρα Αποστόλη
Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η ομάδα προπαίδων Παλαίρου από την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή Μεσολογγίου. 





Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και με όχι ιδιαίτερα πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Το σκορ άνοιξε στο 15΄λεπτό ο Ηρακλής Μεσολογγίου με πολύ ωραία ενέργεια του Νο 10 παίχτη του, που ήταν και ο καλύτερος παίχτης του αγώνα. Στο 20o λεπτό είχαμε την  πρώτη καλή ενέργεια της Παλαίρου που ήταν ένα πολύ ωραίο σουτ που πέρασε μόλις άουτ. Στο 26o λεπτό ακυρώθηκε (σωστά) γκολ του Ηρακλή Μεσολογγίου για οφσάιντ. Στο 29o λεπτό νέο σουτ της Παλαίρου η μπάλα περνά δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Ηρακλής Μεσολογγίου χάνει μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του άλλα την τελευταία στιγμή διώχνει η ομάδα της Παλαίρου.





Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Παλαίρου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε για την ισοφάριση. Έκλεισε τον Ηρακλή Μεσολογγίου στα καρέ του και πραγματοποίησε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες. Στο 48΄και 49΄λεπτό δύο ψηλοκρεμαστά σουτ πέρασαν ξυστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 52o λεπτό η Πάλαιρος χάνει μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει καθώς κυριολεκτικά πάνω στην γραμμή διώχνει την μπάλα η ομάδα του Μεσολογγίου. 





Στο αμέσως επόμενο λεπτό λειτούργησε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Όποιος χάνει τις ευκαιρίες δέχεται και το γκολ, έτσι και η Πάλαιρος λοιπόν αφού δεν κατάφερε να κάνει το 1-1 που θα άλλαζε την ροή του αγώνα δέχτηκε το 2-0 ύστερα από μια πραγματικά πολύ όμορφη ενέργεια του Νο 7 παίχτη του Ηρακλή Μεσολογγίου που χόρεψε στην κυριολεξία όλη την άμυνα της Παλαίρου. 





Η τελευταία φάση του παιχνιδιού ήταν ένα όμορφο πλασέ της Παλαίρου που πέρασε και αυτό μόλις άουτ. Στα αξιοσημείωτα οι πολλές λάθος εκτελέσεις των πλαγίων από τους παίχτες της Παλαίρου (σε βαθμό εκνευρισμού). 
Τέλος πολύ καλή η διαιτησία των κυρίων Ευθυμίου Ι., Δημητρούκα Σ. και ΚεραμισάνουΠ.
Νοσοκόμα  του αγώνα: Μωραΐτη Σταματίνα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου