17 Ιανουαρίου 2012

110 θέσεις 5μηνης απασχόλησης στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας "από Ε.Σ. Μεσολογγίου"

Στους δήμους Μεσολογγίου, Ακτίου - Βόνιτσας και Ξηρόμερου, εγκρίθηκαν συνολικά 400 θέσεις πεντάμηνης απασχόλησης σε κοινωφελείς δράσεις. Αναλυτικά η κατανομή των θέσεων όπως γνωστοποιεί ο Ε.Σ. Μεσολογγίου: 
"Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου συνεπής στην κοινωνική δέσμευση που έχει αναλάβει για συνεχή ενημέρωση των επαγγελματιών, των απλών πολιτών του Δήμου μας αλλά και του νομού γενικότερα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στα πλαίσια της πράξης«Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» εγκρίθηκαν για λογαριασμό του 400 θέσεις εργασίας 5μηνης απασχόλησης σε κοινωφελείς δράσεις που θα λάβουν χώρα στους αντίστοιχους επιλεχθέντες Δήμους. 
Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία του Συλλόγου μας που αποδεικνύει με απτά αποτελέσματα τη σοβαρή δουλειά που γίνεται, καθιστώντας το Σύλλογό μας πολύτιμο αρωγό στη βαθιά οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας και ειδικότερα ο τόπος μας. Από την άλλη πλευρά είναι και μια τεράστια ευθύνη για τους ωφελούμενους Δήμους να αξιοποιήσουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο το ανθρώπινο δυναμικό που θα έχουν στη διάθεσή τους αλλάζοντας έτσι την εικόνα ολόκληρου του Δήμου. 
Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου ως δικαιούχος του Προγράμματος σε συνεργασία με την ΑΝΑΙΤ ΑΕ ΟΤΑ θα προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες κατόπιν των οδηγιών του ΑΣΕΠ (έχει αναλάβει την ορθή τήρηση της νομιμότητας του προγράμματος) σε σχετική ανακοίνωση προκήρυξης όπου θα περιλαμβάνονται αναλυτικά τα επιμέρους στοιχεία, υποβολή δικαιολογητικών κλπ." 
Αναλυτικά η κατανομή των θέσεων στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας θα έχει ως εξής:

ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου