21 Ιανουαρίου 2012

Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ)

Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ 
ΠΑΛΑΙΡΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ                                                          ΠΑΛΑΙΡΟΣ 20/01/2012   
Α.Φ.Μ. : 090107463                                    
ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ:
ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ (ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ «ΑΕΤΙΝΟΙ») 
Σύντομο ιστορικό:
Μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα πρωταθλήματος παίδων για τον Δ’ όμιλο της ΕΠΣΝΑ μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Παλαίρου – Αετός Ξηρομέρου, η Διοίκηση του Α.Ο. Παλαίρου υπέβαλε ένσταση (δείτε εδώ), την οποία και κέρδισε. Κάποιος ή κάποιοι που θέλουν να υπογράφουν ως «ΑΕΤΙΝΟΙ», έστειλαν επιστολή (δείτε εδώ) που αναρτήθηκε στα BLOCS  PALAIROSNEWS   και  ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS την οποία η διοίκηση του Α.Ο. Παλαίρου θεωρεί επιεικώς απαράδεκτη και καθ΄ όλα άδικη. Επίσης είναι βέβαιη πως η εν λόγω επιστολή δεν εκφράζει τους κατοίκους του Αετού παρά μόνο αυτούς που την σύνταξαν. Γιαυτό μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 20-01-2012 εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση η οποία και απευθύνεται προς αυτούς.  

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!

Δεν παίχτηκε κανένα θέατρο παραλόγου σε βάρος της ομάδας «παίδων» ποδοσφαίρου του Αετού Ξηρομέρου. Αντίθετα θέατρο προσπάθησε να παίξει η διοίκηση του Αετού σε βάρος των παιδιών, των φιλάθλων και της διοίκησης του «αδελφού» σωματείου της Παλαίρου.
Αγαπητοί συνδημότες (όχι σε εισαγωγικά), ερωτούμε, «ποιος εκμηδενίζει κάθε έννοια δικαίου»; Αυτός που αγωνίζεται κανονικά ή όχι; Ένας αγώνας παιδικού πρωταθλήματος διεξάγεται μεταξύ παίδων (ηλικίες 15 χρονών και κάτω). Και όχι μεταξύ παίδων (Πάλαιρος) και παίδων κάτω των 19 χρόνων (Αετός). Θα μπορούσαμε κάλλιστα να δώσουμε μια φιλική αναμέτρηση χρησιμοποιώντας το κάθε σωματείο όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Έτσι απλά!
Σε ποια «επίθεση», «ταπείνωση», και «φυσική εξόντωση» αναφέρεστε; Ποιο «αίσθημα αδικίας αισθάνεστε»; Μήπως θα πρέπει να αισθάνονται έτσι τα μικρά της Παλαίρου που και αυτά αγωνίστηκαν στο γήπεδο; Δεν έχυσαν αυτά τα παιδιά ιδρώτα, δεν βράχηκαν, δεν μάτωσαν; Ο αγώνας πρέπει να διεξάγεται με  ίσους όρους και να κερδίζει ο καλλίτερος. Εκτός και αν έχουμε σκοπό μόνο τη νίκη με οποιονδήποτε τρόπο.
Ναι! Η ομάδα του Αετού κέρδισε μέσα στο γήπεδο, αλλά αντικανονικά, όπως και αποδείχτηκε! Αναφέρετε ότι η χρησιμοποίηση των δύο «μικρών παιδιών», στα οποία έγινε η ένσταση (πιστεύουμε ότι ίσως να ήταν και πέντε), δεν έγινε με δόλο, αλλά από αμέλεια. Τότε, γιατί όταν στο ημίχρονο του αγώνα, μέλος της διοίκησης του Α.Ο. Παλαίρου (Μπαλατσούρας Α.), ενημέρωσε τον κ. Γεωργούση Ι., λέγοντάς του ότι, οι παίκτες, οι γονείς και οι φίλαθλοι του Α.Ο. Παλαίρου θέλουν να υποβάλλουν ένσταση και του πρότεινε να αντικαταστήσει τους παίκτες (ας βρίσκεται πίσω στο σκορ η ομάδα της Παλαίρου) και να διεξαχθεί το δεύτερο ημίχρονο κανονικά, χωρίς να γίνει καμιά ένσταση, δεν το δέχτηκε, παρά επέμενε πως «όλα έχουν καλώς» και μάλιστα μας προέτρεψε να υποβάλλουμε ένσταση για να λάμψει η «αλήθεια»;
Ποιος λοιπόν θέλει «να τυλίξει τον ιδρώτα των παιδιών σε μια κόλλα χαρτί»; Μάλλον αυτός που ήθελε να πάρει την κόλλα χαρτί (φύλλο αγώνα) με το σημείο της νίκης. Μήπως λοιπόν δεν γνωρίζουμε τι σημαίνει αθλητισμός, παρά μόνο νίκη; Και μάλιστα με οποιονδήποτε τρόπο! Αφού η ομάδα το Αετού έχει στη δύναμή της 50 μικρά παιδιά, γιατί παίζει αγώνες με πάνω από 15 χρονών παιδιά; Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν (έτυχε) το ντέρμπι κορυφής, γιατί οι δύο ομάδες ήταν ισόβαθμες στην κορυφή με 13 βαθμούς. Εξακολουθούμε να αναρωτιόμαστε, «δεν υπάρχει δόλος»; Σε ένα αγώνα που παίζουν μικρά παιδιά κάνουμε την πονηράδα μας για να κλέψουμε το πρωτάθλημα; Τα πρωταθλήματα όμως πρέπει να τα παίρνουν αυτοί που το αξίζουν. 
Πολύ καλά κάνουν τα μικρά του Αετού και επιθυμούν το πρωτάθλημα και μπράβο τους για την προσπάθειά τους. Σκέφτηκε όμως η διοίκηση του Αετού ότι μπορεί να το επιθυμούν και τα μικρά της Παλαίρου; Αυτά δεν αξίζουν τη χαρά της νίκης; Ή μήπως η νίκη έχει μόνο ένα πατέρα;
Όσο αφορά τώρα κάτι υπονοούμενα για «κόρακες που κατασπαράσσουν σάρκες μικρών παιδιών», για «αντιπαλότητες που καλλιεργούν κάποιοι μεταξύ διπλανών χωριών», για «υπάρχουσα ρήγματα» και «καλλικρατικά θύματα», δεν θα ασχοληθούμε, διότι για το ήθος μας και τις πράξεις μας θα μας κρίνουν άλλοι. Και επίσης δεν είμαστε πολιτικοί. Ο σοφός λαός λέει, «έχε τα αυτιά σου ανοιχτά» ή αλλιώς «ρίξε τα αυτιά σου πίσω».
Οι πράξεις λοιπόν θα πρέπει όντως να είναι ξεκάθαρες, δίκαιες και ΕΠΩΝΥΜΕΣ. Η διοίκηση του Α.Ο Παλαίρου έκανε αυτό που θέλησαν οι παίκτες, οι γονείς τους και οι φίλαθλοι και η ΕΠΣΝΑ έπραξε το αυτονόητο.
Όταν θέλουμε άφεση αμαρτιών, συντάσσουμε επιστολές…
Ο νοών νοείτω…

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ
ΔΑΓΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ)
ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΤΑΜΙΑΣ)
ΣΤΑΧΤΙΑΡΗΣ ΦΩΤΗΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ)
ΜΕΛΗ
ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΤΣΕΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΟΥΝΑΒΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου