16 Ιανουαρίου 2012

Στην τελική ευθεία το Τμήμα Μεταγωγών

Παρέμβαση του Ανδρέα Μακρυπίδη στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους για την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος, για το Τμήμα Μεταγωγών στο Αγρίνιο. Λύση και με την μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου. 

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το Προεδρικό Διάταγμα για τη δημιουργία και λειτουργία του Τμήματος Μεταγωγών στο Αγρίνιο. Το συγκεκριμένο θέμα υπήρξε αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτ/νίας μέσω του Προέδρου της κ. Δημήτρη Ρούση, αφού η ίδρυση του Τμήματος κρινόταν απαραίτητη μετά τη λειτουργία του Εφετείου. Για την επίλυση του σοβαρού αυτού ζητήματος, ο Βουλευτής Ανδρέας Μακρυπίδης παρενέβη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και στις υπόλοιπες αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να ολοκληρωθεί και να υπογραφεί το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα, με αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκεται στο τελικό στάδιο πριν την δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. 
Λύση επίσης δόθηκε και στη χρηματοδότηση της μετεγκατάστασης του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου. Ο Δήμαρχος Θέρμου κ.Πορφύρης και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος κ. Αντωνίου έθεσαν στον Ανδρέα Μακρυπίδη το σχετικό αίτημα και ύστερα από παρέμβαση του στο Υπουργείο Οικονομικών εγκρίθηκε το αναγκαίο χρηματικό ποσό ώστε το Α.Τ. Θέρμου να στεγαστεί σε κτίριο με ασφαλείς και σύγχρονες προδιαγραφές, που αποτελούν προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία και εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς και για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας των εργαζομένων σε αυτό. 
Ο Βουλευτής Ανδρέας Μακρυπίδης εκφράζει την ικανοποίηση του για τις θετικές αυτές αποφάσεις και τονίζει ότι οι Αστυνομικές υπηρεσίες χρήζουν περαιτέρω στήριξης για την αναβάθμιση τους προς όφελος του πολίτη και για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

ΑΠΟ AGRINIOPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου