11 Φεβρουαρίου 2012

Έκλεψαν 18 αρνιά στην Κωνωπίνα Ξηρομέρου

Καταγγέλθηκε σήμερα το πρωί, Σάββατο 11 φεβρουαρίου 2012, στο Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας, από ένα κτηνοτρόφο κάτοικο Κωνωπίνας(Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας), ζωοκλοπή σε βάρος του από άγνωστους δράστες. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστοι δράστες, χθες βράδυ, από το μαντρί του στο χωριό Κωνωπίνα, αφαίρεσαν από ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του 18 αρνιά, βάρους 12-14 κιλά το καθένα. Οι άγνωστοι δράστες αναζητούνται. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας. 
Να σημειώσουμε ότι το νέο περιστατικό στην Κωνωπίνα, δεν είναι το πρώτο καθώς, οι ζωοκλέφτες έχουν ρημάξει τα κοπάδια των κτηνοτρόφων το τελευταίο χρονικό διάστημα, οδηγώντας τους σε απόγνωση. 
Το περιστατικό αποδεικνύει τα ελλειπή μέτρα αστυνόμευσης που υπάρχουν στη Κωνωπίνα και στην ευρύτερη περιοχή, μιας και τα κρούσματα κλοπών αυξάνονται συνεχώς. 
Δυστυχώς οι αρμόδιες αρχές δείχνουν ανίκανες να προστατεύσουν τις περιουσίες των κατοίκων λόγω των μεγάλων προβλημάτων που υπάρχουν στις υπηρεσίες τους όπως λόγω έλλειψης προσωπικού. 
Επειδή τα κρούσματα κλοπών, είναι πλέον συχνό φαινόμενο στα Δημοτικά Διαμερίσματα του π. Δήμου Μεδεώνος, οι κάτοικοι ζητάνε να ενισχυθεί το τμήμα Κατούνας και να γίνουν πιο συχνές οι περιπολίες των αστυνομικών για να αποκατασταθεί η τάξη και να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας σε όλους τους κατοίκους της περιοχής.

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου