26 Φεβρουαρίου 2012

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ 3-3 (ΑΝΔΡΩΝ). ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ (25-2-12)

21η αγωνιστική σήμερα για το πρωτάθλημα της β' ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ και σε αγώνα του β' ομίλου η ομάδα του Α.Ο. Παλαίρου φιλοξενήθηκε από την αντίστοιχη της Ομόνοιας Κεχρινιάς. Μεγάλου βαθμολογικού ενδιαφέροντος το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους. 




Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο σκορ, μόλις στο τρίτο λεπτό, έπειτα από διαγώνιο σουτ παίκτη της Κεχρινιάς από αριστερά, η μπάλα αναπήδησε, ο Κουνάβης Στάθης δεν κατάφερε να μπλοκάρει καλά και επερχόμενος παίκτης της γηπεδούχου άνοιξε το σκορ. Το παιχνίδι ισορρόπησε για τις δύο ομάδες με ευκαιρίες εκατέρωθεν και πάνω - κάτω η μπάλα στις δύο εστίες, μιας και το γήπεδο είναι αρκετά μικρό στις διαστάσεις του. Η ομάδα της Κεχρινιάς είχε περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο από την ομάδα της Παλαίρου, η οποία αντιστάθηκε σθεναρά και κατάφερε στο 43ο λεπτό με παρόμοια φάση όπως του πρώτου γκολ, από κοντά να πλασάρει ο Κολοβός Αλέξανδρος και να γράψει το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. 



Στο δεύτερο ημίωρο του αγώνα η Πάλαιρος μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και φάνηκε να ήθελε πιο πολύ τη νίκη από τους παίκτες της Κεχρινιάς, οι οποίοι είχαν πτώση στην αγωνιστική τους απόδοση. Ωστόσο η ομάδα της Κεχρινιάς σε ξαφνική αντεπίθεση από δεξιά και ενώ ο παίκτης της έφυγε από καθαρή θέση οφσάιντ, κατάφερε να προηγηθεί (53ο λεπτό) μιας και ο τελευταίος αμυντικός της Παλαίρου Τσέλιος Γιώργος προσπαθώντας να διώξει με υπερένταση στο πλασάρισμα του παίκτη της Κεχρινιάς έκανε αυτογκόλ, 2-1. 
Η Πάλαιρος συνέχισε να πιέζει και στο 64ο λεπτό με κάθετη μπαλιά κατάφερε να βρεθεί αμαρκάριστος από αριστερά ο Κολοβός Α. ο οποίος πλασάρισε και έγραψε το 2-2. Στο 75ο λεπτό περίπου η ομάδα της Κεχρινιάς κατάφερε να προηγηθεί και πάλι στο σκορ από στημένη μπάλα (φάουλ) έξω από την μεγάλη περιοχή. Πολύ όμορφη εκτέλεση από τον παίκτη της Κεχρινιάς και η μπάλα κατέληξε στο αριστερό παραθυράκι του Κουνάβη, 3-2. 




Η ομάδα της Παλάιρου δεν το έβαλε κάτω και με υπερένταση αλλά και πολύ πάθος έκλεισε την γηπεδούχο στα καρέ της και στο 89ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 με κοντινή κεφαλιά του Πανταζή Αποστολή, ο οποίος στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και ενώ παίζονταν οι καθυστερήσεις δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία. 




Η ομάδα του Α.Ο Παλαίρου για μια ακόμα φορά δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης λόγω ενός τραγικού λάθους του επόπτη. Σίγουρα, λάθη γίνονται στο ποδόσφαιρο, αλλά να μην είναι καταδικαστικά. Κατά το σύνολο του αγώνα η διαιτησία ήταν αρκετά καλή. 
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι: Κ. Μπουκουβάλας Ι., κ. Θεοδωρέλος Θ. και κ. Κατσιγιάννης Ε.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην Ομόνοια Κεχρινιάς και συγχαρητήρια για την προσπάθειά της!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου