18 Φεβρουαρίου 2012

ΝΙΚΗ ΜΕ 4-3 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ (18-2-2012)

του Αποστόλη Μπαλατσούρα
Σ’ ένα χορταστικό αγώνα και για να ακριβολογούμε σε ένα χορταστικό δεύτερο ημίχρονο η παιδική ομάδα της Παλαίρου νίκησε την παιδική ομάδα του Χαλκιόπουλου με σκόρ 4 – 3. 




Η ομάδα της Παλαίρου παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με πολλές απουσίες εξαιτίας σχολικής εκδρομής και ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο με 4 βασικούς της ποδοσφαιριστές στον πάγκο μια και η έκβαση του πρωταθλήματος έχει ήδη κριθεί υπέρ της. Αποτέλεσμα ήταν η ομάδα του Χαλκιόπουλου να στέκεται καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να προηγηθεί στο 22΄ λεπτό, σκoρ που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του α΄ημιχρόνου. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Παλαίρου προχώρησε σε 4 αλλαγές και έτσι η εικόνα του αγώνα άλλαξε τελείως. Μόλις στο 5΄ λεπτό του β΄ ημιχρόνου η Πάλαιρος είχε δοκάρι και 4 λεπτά αργότερα ο Κολοβός Αλέξανδρος ισοφάρισε σε 1 – 1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίχτης με πολύ ωραία ατομική ενέργεια σημείωσε το 2-1, εκμεταλευόμενος την πλήρη σύγχυση των παιχτών του Χαλκιόπουλου που άλλη ομάδα αντιμετώπιζαν στο α΄ ημίχρονο και άλλη στο β΄ ημίχρονο. Το γήπεδο έγερνε πλέον κατηφορικά και τρία λεπτά αργότερα ο Άκης Ζουμής πέτυχε το τρίτο γκολ της Παλαίρου και έκανε το 3-1. 




Κάπου εδώ η ομάδα της Παλαίρου έκοψε ταχύτητα και χαλάρωσε επικίνδυνα θεωρώντας ότι το ματς τελείωσε. Αποτέλεσμα ήταν το Χαλκιόπουλο να μειώσει σε 3-2 και να αρχίζει να πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει την ροή του αγώνα. Ένα φοβερό σουτ του Αντώνη Παπαζώη ξαναέδωσε διαφορά 2 τερμάτων στην ομάδα της Παλαίρου και έκανε το 4-2. Μετά από δύο λεπτά όμως ολέθριο λάθος του τεματοφύλακα της Παλαίρου που είχε γίνει αλλαγή στο β΄ μέρος, ξαναέβαλε την ομάδα του Χαλκιόπουλου στο παιχνίδι και το σκορ έγινε 4-3. Δύο λεπτά αργότερα τρομερό σουτ από την ομάδα του Χαλκιόπουλου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και η Πάλαιρος γλύτωσε την ισοφάριση από την μαχητική ομάδα του Χαλκιόπουλου. 




Μπράβο στους αναπληρωματικούς της παιδικής ομάδας της Παλαίρου για την πολύ καλή τους εικόνα, μπράβο στην μαχητική ομάδα του Χαλκιόπουλου που ήρθαν από πολύ μακριά (άραγε γιατί η ΕΠΣΝΑ ταλαιπωρεί αυτήν την ομάδα?) και ένα μπράβο στον διαιτητή της αναμέτρησης Κατσιαούνη Βασίλη για την πολύ καλή του διαιτησία. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι και που είναι φαν της παιδικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου