5 Φεβρουαρίου 2012

ΝΙΚΗ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΑΟ. ΠΑΛΑΙΡΟΥ (5-2-2012)

Τοπικό ντέρμπι σήμερα στο γήπεδο της Παλαίρου (παράλληλα και «φιλικό» μεταξύ αδελφών σωματείων) μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Παλαίρου και Α.Ο. Μοναστηρακίου, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας για τον Β’ όμιλο της ΕΠΣΝΑ (18η αγωνιστική Β' γύρου). 




Πραγματοποιήθηκε ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι παρ’ όλο το κρύο και τον αέρα κατά την διάρκειά του, που ικανοποίησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στον γήπεδο και από τα δύο σωματεία. 
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με ξεσπάσματα για τη γηπεδούχο ομάδα που θα μπορούσε σε δύο τρεις φάσεις να ανοίξει το σκορ. Έτσι το ημίωρο έληξε χωρίς τέρματα αντικατοπτρίζοντας και την εικόνα του αγώνα μέχρι τη στιγμή εκείνη. 




Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Άρη Φερεντίνου μπήκαν πιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν να θέλουν πιο πολύ το ματς από τους φιλοξενούμενους. Πιο δραστήριοι λοιπόν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες της Παλαίρου κατάφεραν στο 65ο λεπτό να προηγηθούν στο σκορ, με γκολ ποίημα του Κουρκούτα Παναγιώτη με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έπειτα από έξοχο συνδυασμό. Στα επόμενα λεπτά το Μοναστηράκι πίεσε αρκετά για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε. Η Πάλαιρος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των φιλοξενουμένων και στο 83ο λεπτό με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κίτσου έγραψε το τελικό 2-0. 




Η ομάδα του Μοναστηρακίου αγωνίστηκε με δύο βασικές ελλείψεις στη σύνθεσή της λόγω απουσίας παικτών της. 
Η ομάδας μας κέρδισε δίκαια παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. 
Αρκετά καλή η διαιτησία των κ. Θεοδωρέλου Θ., Κατσαούνη Β. και Κατσιγιάννη Ε. 
Γιατρός αγώνα: Αυγέρη Γεωργία. 
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στους παίκτες και στη διοίκηση του Α.Ο. Μοναστηρακίου και τους συγχαίρουμε για την καλή μέχρι τώρα πορεία τους και την προσπάθειά τους. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου