11 Φεβρουαρίου 2012

Συλλήψεις στο Θύρρειο για «φρουτάκια»

Συνελήφθησαν χθες στο Θύρρειο της Βόνιτσας δυο άτομα για παράνομη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών και για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος. Κατασχέθηκαν δυο παιγνιομηχανήματα. 

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν, χθες (10-2-2012) το απόγευμα, στο Θύρρειο Ανακτορίου Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης - Καταστολής της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, μία αλλοδαπή γυναίκα, υπήκοος Φιλιππίνων, ηλικίας 46 ετών και ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 23 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, κατά περίσταση, για παράνομη διεξαγωγή τυχερών ηλεκτρονικών παιγνίων και στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος. 
Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, σε κατάστημα καφέ-μπαρ του 23χρονου, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο, διαπίστωσαν ότι η 46χρονη, η οποία ήταν προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, είχε εγκαταστήσει δυο ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, (φρουτάκια) τα οποία και κατάσχεσαν. 
Σε έρευνα που ακολούθησε στο κατάστημα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δυο τηλεχειριστήρια με τα οποία η 46χρονη έθετε σε λειτουργία τα παιγνιομηχανήματα από απόσταση. 
Ο 23χρονος ιδιοκτήτης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του καταστήματος προέκυψε ότι δεν είχε εφοδιαστεί με άδεια λειτουργίας από την αρμόδια δημοτική αρχή. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδος.

ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου