4 Μαρτίου 2012

Οι Δρυμιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου Δρυμιωτών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του συλλόγου Δρυμιωτών Αθήνας το Σάββατο 3 Μαρτίου στην ταβέρνα ΆΓΓΕΛΟΣ΄στο Χαιδάρι. 




Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία που επικρατεί στην χώρα μας, υπήρξε ικανοποιητική προσέλευση γεγονός που χαροποίησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. 
Η εκδήλωση έγινε σε ένα ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον και το κέφι δεν άργησε να ανάψει όταν η «κυρία» του Δημοτικού Τραγουδιού Βαγγελιώ Χρηστιά, η οποία παρευρίσκονταν στην εκδήλωση,τραγούδησε προς τιμήν του συλλόγου Δρυμιωτών. 
Η διασκέδαση κράτησε ως τις πρωινές ώρες και η ικανοποίση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα όλων. 
Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν ο πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ Τάκης Στεργίου και ο ταμίας της ΠΑΝ.ΣΥ και μέλος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ Τάκης Κοθρούλας. 



Ο σύλλογος Δρυμιωτών ευχαριστεί την κυρία Βαγγελιώ Χρηστιά για την καλοσύνη της να τραγουδήσει στο χορό μας και τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας ΆΓΓΕΛΟΣ για το πολύ καλό φαγητό και την εξυπηρέτηση που μας παρείχε καθώς και όλους τους Δρυμιώτες και τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 
Ακόμη ευχαριστούμε τους δωροθέτες μας, την πολύ καλή εταιρεία καλυντικών YVES ROCHER, το κομμωτήριο ΜΑΙΡΗ,την εταιρεία λευκών ειδών GB BIANCO, το Βίκτωρα Καψάλη, την Κατερίνα Μυλωνά-Κουτρούμπα, την ταβέρνα΄ΆΓΓΕΛΟΣ΄, την Ολυμπία Κοντοστέργιου και τον Λάκη Μπαλάφα. 
Και του χρόνου να είμαστε καλά και να ξανασυναντηθούμε σε πείσμα των δύσκολων ημερών που περνάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου