3 Μαρτίου 2012

ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ

του Αποστόλη Μπαλατσούρα
Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γεύτηκε η παιδική ομάδα της Παλαίρου από την αντίστοιχη της Αμφιλοχίας και μάλιστα με το βαρύ σκορ 5-1. 


Η Πάλαιρος επειδή το πρωτάθλημα έχει σχεδόν κριθεί και κατά 99% θα είναι πρωταθλήτρια, παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα της Προπαίδων. Αποτέλεσμα ήταν τα μεγαλύτερα παιδιά του Αμφίλοχου, να στέκονται καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έτσι η ομάδα της Αμφιλοχίας να προηγηθεί στο ημίχρονο με 4-0. 


Στο β΄ ημίχρονο η Πάλαιρος αποφάσισε να ρίξει στο παιχνίδι τους βασικούς της ποδοσφαιριστές και έτσι η εικόνα του αγώνα άλλαξε τελείως. Η ομάδα του Αμφίλοχου ήταν αδύνατον να περάσει την σέντρα και υποχρεώθηκε σε μαζική άμυνα. Από την άλλη η Πάλαιρος στην κυριολεξία πολιορκούσε την εστία του πολύ καλού τερματοφύλακα του Αμφίλοχου και έχασε σωρεία χαμένων ευκαιριών. Μόνο μία κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ με τον Κολοβό Αλέξανδρο και έκανε το 4-1. Το αποκορύφωμα των χαμένων ευκαιριών ήταν το χαμένο πέναλτι της Παλαίρου και ενώ το σκορ ήταν 4-1. Πιο συγκεκριμένα ο Κολοβός Αλέξανδρος που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά η μπάλα κατέληξε στον ποδοσφαιριστή της Παλαίρου Ζέλο Χρήστο ο οποίος σε άδειο τέρμα και από 2 μέτρα απόσταση κατάφερε, γιατί για κατόρθωμα πρόκειται, να στείλει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι την συγκεκριμένη φάση ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Παλαίρου θα την θυμάται για πάντα. 


Ο Αμφίλοχος αφού ξεπέρασε το σοκ της πίεσης από την Πάλαιρο, μετά το 25΄λεπτό του β΄ ημιχρόνου άρχισε να γίνεται απειλητικός. Πιο συγκεκριμένα έπαιξε τέλεια το σύστημα των αντεπιθέσεων με το Νο 10 (Στάθης), ο οποίος έφευγε ταχύτατα πίσω από την πλάτη των αμυντικών της Παλαίρου οι οποίοι ήταν αδύνατον να τον προλάβουν. Ο εν λόγω παίχτης έχασε τουλάχιστον τέσσερα απίστευτα τετ-α-τετ μόνος με τον τερματοφύλακα. Στα εναπομείναντα λεπτά του παιχνιδιού χάθηκαν τρομερές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Το τελικό σκορ σχηματίσθηκε στο τέλος του παιχνιδιού όταν ο Αμφίλοχος κατάφερε σε μία από τις αντεπιθέσεις του να πετύχει το πέμπτο του γκολ και να κάνει το τελικό 5-1. 


Γενικώς ήταν ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλά γκολ και απίθανες ευκαιρίες και το τελικό σκορ θα μπορούσε άνετα να είναι (4-4) ή (8-1) ανάλογα με το ποιος θα κατόρθωνε να κάνει τις ευκαιρίες γκολ. Τέλος πολύ καλή ήταν και η διαιτησία του παιχνιδιού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου