22 Μαρτίου 2012

Αρχή για τους ποδηλάτες Βόνιτσας

Η αρχή λένε πως είναι το ήμισυ του παντός, και αυτό έγινε τηνΤετάρτη 21/03/12 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της Βόνιτσας για την Ποδηλατική ομάδα. 

Αρκετοί αυτοί που έδειξαν ενδιαφέρον για τον σκοπό αυτής της ομάδας, αλλά και αυτοί που θέλησαν να γίνουν μέλη, καθώς από την πρώτη μέρα κιόλας συγκεντρώθηκαν πάνω από 30. 
Εδώ αξίζει να επισημάνουμε πως η ομάδα δεν λειτουργεί με καταστατικό, προέδρους και γραμματείς, είναι μια ομάδα εθελοντών ποδηλατιστών που έχει ως σκοπό να αναδείξει το ποδήλατο ως τρόπο ζωής, να δώσει κίνητρο σε όλους τους δημότες να βάλουν ξανά στην καθημερινότητά τους το ποδήλατο που έχουν πεταμένο στην αποθήκη. 
Κάποιοι από τους εφικτούς στόχους μας για την αρχή είναι η διοργάνωση ποδηλατοβόλτας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προβολή του ποδηλάτου ως μέσω μεταφοράς μέσα στην Βόνιτσα για τους θερινούς μήνες τουλάχιστον, μαθήματα για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας του ποδηλάτου, συμμετοχή σεεκδηλώσεις με βάση το ποδήλατο σε άλλες περιοχές κοντά στον Δήμο και οργάνωση και συμμετοχή στους Ποδηλατικούς γύρους Βόνιτσας, Κατούνας και Παλαίρου. 
Κάντε μέρος της καθημερινότητας σας το ποδήλατο, δεν καίει καύσιμα δεν ρυπαίνει το περιβάλλον, δεν μπλοκάρει στην κίνηση και σας κρατάει σε καλή φυσική κατάσταση. Ζούμε σε μια πόλη που η πιο μακρινή απόσταση με το ποδήλατο είναι 5 λεπτά. 
Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη στην ποδηλατική ομάδα μπορούν να στείλουν ένα email στο podilatesvonitsas@yahoo.gr με το όνομά τους. 
Τα μέλη της ομάδας θα συμμετέχουν στην πρώτη ποδηλατική βόλτα την Κυριακή 01/04/12. (λεπτομέρειες για την διαδρομή και την ώρα θα ανακοινωθούν μέσω του Γκρουπ της ομάδας στο facebook και μέσω e mail). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου