1 Απριλίου 2012

Ατρόμητος Σπολάιτας - Α.Ο. Παλαίρου 1-1 (ανδρών 1-4-2012)


Η ομάδα του Α.Ο. Παλαίρου (ανδρών) αγωνίστηκε σήμερα εκτός έδρας με αντίπαλη την ομάδα του Ατρόμητου Σπολάϊιτας στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας του Β’ ομίλου της ΕΠΣΝΑ. Οι ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. 





Τέσσερις αγωνιστικές υπολείπονται για το φινάλε και ο βαθμολογικός πίνακας όσο αναφορά τον υποβιβασμό έχει πάρει φωτιά, μιας και 8 ομάδες αγωνίζονται για τη σωτηρία τους (μία από αυτές και ο Α.Ο. Παλαίρου), ενώ έχουν βγει τα κομπιουτεράκια και οι υπολογισμοί πάνε κι έρχονται. 
Στο αγωνιστικό μέρος του σημερινού αγώνα μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα της Παλαίρου είναι αδικημένη από το σκορ, μιας και στατιστικά είχε την υπεροχή με πολύ περισσότερες τελικές προσπάθειες από την Σπολάιτα. Η στρογγυλή θεά όμως είχε άλλες διαθέσεις και δεν της επέτρεψε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. 



Η ομάδα της Σπολάϊιτας προηγήθηκε στο 25ο λεπτό έπειτα από λάθος της άμυνας της Παλαίρου. Οι παίκτες όμως της Παλαίρου δεν έδειξαν να πτοούνται και με υπομονή και πάθος έφτασαν αρκετές φορές στα αντίπαλα καρά και στο 40ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας (εκτελεστής ο Τσέλιος Γιώργος). Αυτό ήταν το δεύτερο δοκάρι για την Πάλαιρο. Το πρώτο ήταν μόλις στο 5ο λεπτό έπειτα από κεφαλιά του Κολοβού Αλέξανδρου σε σέντρα από στημένη μπάλα (φάουλ) του Τσέλιου Γιώργου. Σκορ ημιχρόνου 1-0. 



Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Παλαίρου μπήκε ακόμα πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με αυτογκόλ μέσα σε αναταραχή στην άμυνα της Σπολάϊιτας. Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά όπως προείπαμε η μπάλα δεν ήθελε με τίποτα να της κάνει το χατίρι… 
Να σημειώσουμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο είχε και η Σπολάιτα οριζόντιο δοκάρι σε μακρινό σουτ. 
Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων. 




Πάρα πολύ καλή η διαιτησία των: κ. Χονδρογιάννη Χρ., κ. Καλαμπόκη Κ., και Κολορίζου Χρ. 
Παρατηρητής αγώνα: Κορόζης Αναστάσιος. 
Νοσηλεύτρια: Παπαζήση Αλεξάνδρα









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου