19 Απριλίου 2012

Απολύονται 12 εργαζόμενοι από το Βουνάκι στην Πάλαιρο

Δώδεκα εργαζόμενους απολύει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η εταιρεία SunSail που είχε μισθώσει το ξενοδοχείο ΒΟΥΝΑΚΙ και τη μαρίνα στην Πάλαιρο.
Οι εργαζόμενοι οι οποίοι είναι ντόπιοι ενημερώθηκαν χθες για τις εξελίξεις και στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν ότι απολύονται στα πλαίσια των περικοπών που κάνει η εταιρεία λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. 
Οι εργαζόμενοι εργάζονται στο ξενοδοχείο περισσότερο από 15 χρόνια και η εντολή για της σημερινές απολύσεις ήρθε από τα ανώτερα κλιμάκια της εταιρείας που βρίσκονται στο εξωτερικό, προς την εδώ μάνατζερ του ξενοδοχείου.
Το προσωπικό που εργάζεται στο ΒΟΥΝΑΚΙ είναι από την Πάλαιρο και αριθμεί περίπου 60 άτομα εκ των οποίων τα δώδεκα απολύονται.
Αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό ανέρχεται στο 25% και πλήττεται άμεσα η τοπική οικονομία. Οι κρατήσεις στο ξενοδοχείο, σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr δεν είναι οι αναμενόμενες και οι απολύσεις λένε από την εταιρεία είναι αναπόφευκτες.
Ο κόσμος στην περιοχή από τη στιγμή που έγινε γνωστό το θέμα είναι πυρ και μανία, ενώ οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε απόγνωση αφού είχαν προγραμματίσει τους οικογενειακούς τους προϋπολογισμούς μέχρι και τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Ήδη γίνονται κουβέντες για κινητοποίηση από τον κόσμο της Παλαίρου, ενώ αναμένουν να πάρει θέση και το ΕΚ Λευκάδος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου