5 Απριλίου 2012

Ν.Σολδάτος: Στο σκοτάδι επικίνδυνοι κόμβοι –σε κίδυνο η ασφάλεια των πολιτών!

Παρ’ ότι τα οικονομικά του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας είναι περιορισμένα εν τούτοις καταβάλλει προσπάθεια να επιλύσει ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών. Ζητήματα ηλεκτροφωτισμού και ασφαλτόστρωσης είναι μερικά που επιλύονται με χρήματα του δήμου παρ’ ότι όπως εξηγεί ο δήμαρχος Ν. Σολδάτος δεν είναι της αρμοδιότητας του. 

«Eμείς υποκαταστήσαμε το κράτος και την Περιφέρεια σε πολλές περιπτώσεις. Έτσι ενδεικτικά να σας αναφέρω ότι πέρυσι το ΠΑΣΧΑ ασφαλτοστρώσαμε τμήματα του οδικού δικτύου, ενώ προβλήματα φωτισμού εντοπίζονται στους κόμβους από το Σαμάρι μέχρι το Τεκέ της Περατιάς. Ξέρετε ο δήμος διασχίζεται από μεγάλο τμήμα του Επαρχιακού δικτύου και είναι αδιανόητο σε κόμβους όπως στο Άκτιο, Σαμάρι, Τεκέ, Δρυμού να μην υπάρχει φωτισμός. Υπάρχουν χωριά, διερχόμενοι μιλάμε για την ασφάλεια των πολιτών «τι σημαίνει για τον πολιτισμό;» αναρωτήθηκε ο κ. Σολδάτος. 
Ο δήμαρχος εξήγησε τέλος πως όλα αυτά γίνονται από την πλευρά του δήμου διότι απευθυνθήκαν σε ΔΕΣΕ-ΔΕΚΕ, αλλά και στην Π.Ε Αιτ/νίας αλλά δεν υπήρξε η αντίστοιχη ανταπόκριση «δεν γνωρίζω για ποιο λόγο ίσως εξαιτίας έλλειψης πόρων, υπηρεσιών ή προσωπικού. Το ζήτημα είναι πως δεν υπήρξε ανταπόκριση» κατέληξε ο κ. Σολδάτος. 

Ακούστε τις δηλώσεις στον aerafm99.50 του κ. Σολδάτου:http://www.aerasfm.gr/aitolokarnania/topika-news/16861-nsoldatos-den-antapokriuhke-perifereia-dese 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου