12 Απριλίου 2012

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Σερεπίσου από την Πάλαιρο υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία

H δημοσιογράφος του STAR CHANNEL Χριστίνα Σερεπίσου από την Πάλαιρο θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. 

H Χριστίνα Σερεπίσου μεγάλωσε στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας. Όταν ολοκλήρωσε το Λύκειο αποφάσισε να σπουδάσει δημοσιογραφία. Η αρχή έγινε στο MEGA CHANNEL όπου και εργάστηκε στο αστυνομικό και ελεύθερο ρεπορτάζ. 
Επόμενη τηλεοπτική της στέγη το STAR CHANNEL όπου και εκεί συνέχισε την ενασχόλησή της τόσο με το αστυνομικό όσο και με το ελεύθερο ρεπορτάζ μέχρι και σήμερα.
Επίσης εργάζεται ως συντάκτρια στο site STAR.GR.
Είναι μόνιμο μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών από το 2009. Έχει εκλεγεί Δημοτική Σύμβουλος στο νέο δήμο Άκτιου - Βόνιτσας ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος στην κοινωφελή επιχείρηση "Βοήθεια για το Σπίτι". 
Πρόκειται για ένα δραστήριο και ηθικό άτομο με πολύ καλές εντυπώσεις στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα του Δήμου μας και προσπαθεί πάντα να βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις στην αντιμετώπισή τους.
Θα πρέπει η υποψηφιότητά της να στηριχθεί από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας αλλά και γενικότερα στους φιλικά προσκείμενους σε αυτό τον πολιτικό χώρο σε όλο το  Ξηρόμερο.
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου