29 Απριλίου 2012

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΩΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ (ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Χτες Σάββατο 28-4-2012 πραγματοποιήθηκαν οι ημιτελικοί αγώνες παίδων Αιτωλοακαρνανίας στο όμορφο και γραφικό Θέρμο, σε ένα καινούριο γήπεδο με σωστές προδιαγραφές. Τα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα και κέρδισαν τα φαβορί με άνεση. 
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ 6-0 
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ 7-0.






Η ομάδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ σαφώς ανώτερη κέρδισε τον αντίστοιχο ημιτελικό με μεγάλη άνεση. Η ομάδα του Α.Ο. Παλαίρου αντιστάθηκε αρκετά στον ανώτερο Παναιτωλικό στο πρώτο ημίχρονο πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με 2-0. Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου η Πάλαιρος έχασε τετ-α-τετ με τον Κολοβό Αλέξανδρο να κάνει το 2-1 αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού είπε όχι. Στην αμέσως επόμενη φάση έγινε το 3-0 και ο προπονητής της Παλαίρου κ. Άρης Φερεντίνος προχώρησε σε πολλές αλλαγές βάζοντας ουσιαστικά παίκτες της προπαίδων. Έτσι το σκορ εκτινάχτηκε στο 7-0. Διακριθέντες για την ομάδα της Παλαίρου οι: Ζουμής Άκης και Κολοβός Γεώργιος. 





Να σημειώσουμε επίσης ότι τα παιδιά της Παλαίρου πραγματοποίησαν ένα μακρινό και κουραστικό ταξίδι τριών σχεδόν ωρών προς το Θέρμο. Η διοίκηση του Α.Ο. Παλαίρου διαμαρτυρήθηκε για αυτό, αλλά η ΕΠΣΝΑ απάντησε ότι ήταν προγραμματισμένο εδώ και πολύ καιρό να πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί στο συγκεκριμένο γήπεδο. 
Οι διαιτητές των ημιτελικών ήταν οι κύριοι: ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ Δ., ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ Α., ΒΕΛΛΙΟΣ Α. και πραγματοποίησαν υποδειγματική διαιτησία. 
Στο γήπεδο παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ κ. Παπαχρήστος Π. και αρκετοί άλλοι επίσημοι.





Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του ΝΕΟΥ ΘΕΡΜΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ για την άψογη φιλοξενία και να συγχαρούμε τους νικητές των ημιτελικών. 
 Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν από το ΑΧΕΛΩΟΣ ΤV. Όταν παραλάβουμε τα σχετικά βίντεο θα προβάλουμε στιγμιότυπα.


















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου