7 Μαΐου 2012

ΗΤΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (7-5-2012)

του Αποστόλη Μπαλατσούρα
Την ήττα με σκορ 5-2 γεύτηκε η ομάδα του Α.Ο. Παλαίρου στο φινάλε του πρωταθλήματος της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας του β’ ομίλου από την ομάδα της Μπούκας Αμφιλοχίας. Η συμπαθής ομάδα της Μπούκας παρά την νίκη της υποβιβάζεται στην Γ΄ κατηγορία. 




Τα εισιτήρια της παραμονής κέρδισαν οι ομάδες της Κανδήλας που κέρδισε μέσα στο Σπάρτο την ομώνυμη ομάδα με 1-3 και η ομάδα της Σκουτεράς που κέρδισε την Λεπενού με 4-1. Την ομάδα της Μπούκας θα συνοδεύσει στην χαμηλότερη κατηγορία και η ομάδα του Σπάρτου που στον αγώνα με την Κανδήλα είχε τρία δοκάρια και που της αρκούσε ακόμα και ο βαθμός της ισοπαλίας και ενώ το σκορ μέχρι το 90΄ ήταν 1-2, δεν τα κατάφερε. 




Στο παραθαλάσσιο γήπεδο της Μπούκας πραγματοποιήθηκε λοιπόν ο τελευταίος αγώνας της ανδρικής ομάδας της Παλαίρου. Βέβαια η ομάδα της Παλαίρου μόνο από "άνδρες" δεν αποτελούνταν, αφού όλοι της οι ποδοσφαιριστές προέρχονταν από την φετινή παιδική της ομάδα και μερικοί και από την ομάδα της προπαίδων. Επειδή λοιπόν η ομάδα της Παλαίρου είχε εξασφαλίσει την παραμονή της από την προηγούμενη αγωνιστική έδωσε την ευκαιρία στους νεαρούς της ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν με τις φανέλες της ανδρικής ομάδας. Μοναδική παραφωνία στο νεαρότατο ποδοσφαιρικό σύνολο (ο μεγαλύτερος ήταν δεκαέξι ετών), ένας εικοσιεννιάρης που επιθυμούσε διακαώς να αγωνιστεί και που τελικά κατάφερε να αγωνιστεί στο β΄ ημίχρονο του αγώνα με αποτέλεσμα να ανέβει ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας και όχι φυσικά η απόδοση της ομάδας. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής (ας μην αναφερθεί καλύτερα το όνομά του) κατάφερε να χαλάσει τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας που αγωνίστηκε ποτέ ομάδα, στο πρωτάθλημα της β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας. Ακόμα και έτσι όμως νομίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να καταρριφθεί το εν λόγω ρεκόρ. 




Από τα αξιοσημείωτα του αγώνα (πέραν από την συμμετοχή του εικοσιεννιάρη) ήταν και ο ορισμός του κυρίου Στυλιαρά σαν διαιτητής της αναμέτρησης που προκάλεσε από την πλευρά του προέδρου της Μπούκας σχόλια του τύπου: «τον Κο Στυλιαρά εμείς τον θέλαμε στους εκτός έδρας μας κρίσιμους αγώνες όπου παίχτηκε η κατηγορία και όχι στον τελευταίο εντός έδρας μας αγώνα με την παιδική ομάδα της Παλαίρου». 




Τέλος από τα πιο αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η καταπληκτική παρουσία του κοινού της Μπούκας. Τι και αν η ομάδα τους έπεφτε κατηγορία, αυτοί με τα ομοιόμορφα γαλάζια τους μπλουζάκια, με ωραία συνθήματα που δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε, με καπνογόνα και με τόνους χαρτιού που έριξαν κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο κέρδισαν τις εντυπώσεις και ομόρφυναν το παιχνίδι. Από τους εν λόγω οπαδούς δεν ακούστηκε ούτε ένα υβριστικό σύνθημα και μάλιστα χειροκρότησαν με θέρμη οποιαδήποτε όμορφη ενέργεια των νεαρών ποδοσφαιριστών της Παλαίρου. Πραγματικά κρίμα, που αυτή η συμπαθής ομάδα και αυτοί οι ανεπανάληπτοι οπαδοί (πρέπει να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση), δεν θα αγωνίζονται του χρόνου μαζί μας στο αναβαθμισμένο πρωτάθλημα της β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας. Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν την πολύ όμορφη προσπάθεια τους και τους ενημερώνουμε ότι θα τους παρακολουθούμε μέσα από την σελίδα τους στο Face book «ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ’’. Τους αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. 
Πολύ καλή η διαιτησία των κυρίων: Στυλιαρά Δ. και των βοηθών του Καλύβα Κ. και Δημαρά Σ. σε έναν πολύ όμορφο ποδοσφαιρικό αγώνα.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου