11 Μαΐου 2012

Δημιουργήθηκε τράπεζα τροφίμων και ρούχων στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Κατούνας

Αρχιερατική περιφέρεια Κατούνας: 
Κανείς πεινασμένος στη περιοχή μας! 
Η Αρχιερατική περιφέρεια Κατούνας δημιούργησε «Τράπεζα Τροφίμων και ρούχων», προκειμένου οποιαδήποτε στιγμή οι έχοντες ανάγκη να βρίσκουν τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια). 

Η Αρχιερατική περιφέρεια Κατούνας επισημαίνει: «Με τη Χάρη του Θεού συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και ρουχισμός, τα οποία θα διανεμηθούν σε αδελφούς μας που δοκιμάζονται αυτή την δύσκολη για την πατρίδα και όλους μας περίοδο. 
Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλους και όλες εκ βάθους καρδίας δια την συμπαράσταση σ' αυτή τη νέα ποιμαντική προσπάθεια της Εκκλησίας μας. 
Η ανταπόκριση των ενοριτών μας άλλα και από άλλες ενορίες (Πάλαιρος - ενορίες Αρχιερατικής Περιφέρειας Κατούνης) στην προσφορά τροφίμων και ενδυμάτων ήταν συγκινητική και δείχνει ότι η συμπαράσταση στις ανάγκες των συνανθρώπων μας είναι εκδήλωση της αρετής της φιλανθρωπίας. 
Είμαστε μέλη της Εκκλησίας με κεφαλή της τον Χριστό. Σαν μέλη του ίδιου σώματος, βοηθάμε το ένα μέλος το άλλο, μετέχουμε στην χαρά και την λύπη όλων και με τη βοήθεια Του Θεού δείχνουμε αλληλεγγύη στον δοκιμαζόμενο αδερφό.  
Έτσι με τη Χάρη του Θεού και τις πρεσβείες της Παναγίας μας και του Αγίου Αθανασίου, θα συνεχιστεί η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και ενδυμάτων για τους αδερφούς που το έχουν ανάγκη, ήδη μέχρι τώρα έχουν βοηθηθεί αρκετοί άνθρωποι της περιοχής μας (50 οικογένειες). 
Σύνθημά μας: Κανείς πεινασμένος στην περιοχή μας. 
Όσοι μπορούν να προσφέρουν έστω και το ελάχιστο θα έχουν τη δυνατότητα να αφήνουν την προσφορά τους στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Κατούνας.

Από http://agiosathanasioskatounas.blogspot.com/
και ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου