11 Μαΐου 2012

Με κατάσχεση απειλείται το γήπεδο της Κανδήλας

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στους Καλλικρατικούς Δήμους όλης της χώρας, λόγω των κατασχέσεων των χρηματικών αποθεμάτων των τραπεζικών τους λογαριασμών, που κινδυνεύουν να «τινάξουν στον αέρα» τους οικονομικούς προϋπολογισμούς τους. 

Απίστευτα χρηματικά ποσά δεσμεύονται από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις που έχουν γίνει «ο εφιάλτης» των Δημάρχων, οι οποίοι απορούν για το πώς θα μπορέσουν να χαράξουν την τοπική ανάπτυξη των περιοχών τους, όταν βουλιάζουν στα χρέη του παρελθόντος. 
Ο Δήμος μας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει σε αυτό εξαίρεση, τουναντίον γνωρίζοντας τα υπέρογκα χρέη του πρώην Δήμου Αλυζίας δεν είναι καθόλου παράξενο θα λέγαμε. 
Συγκεκριμένα σήμερα θα αναφερθούμε στο κίνδυνο κατάσχεσης του γηπέδου της Κανδήλας. Η αιτία; Ο εργολάβος που εκτέλεσε το 2005 δύο έργα στη Κανδήλα, στα οποία έγινε οριστική παραλαβή και δεν έχει πληρωθεί!!! Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει κάνει όλες τις ενέργειες, έχει δικαιωθεί από το Ειρηνοδικείο Σολλίου και για να εξασφαλίσει τα χρήματα του έχει βάλει υποθήκη το γήπεδο στη Κανδήλα. 
Η Περιφέρεια στέλνει επίσημο έγγραφο που καλεί το Δήμο να λάβει υπ' όψη του στη κατάρτιση του προϋπολογισμού του τη συγκεκριμένη απαίτηση. Επίσης σας παρουσιάζουμε και την αίτηση του ενδιαφερόμενου στο Δήμο όπου αναφέρεται στην οφειλή του πρώην Δήμου Αλυζίας προς αυτόν, καλώντας τον να τον εξοφλήσει άμεσα. Επίσης καλεί τη Περιφέρεια να ελέγξει ως προς τη νομιμότητα τον προϋπολογισμό του Δήμου Ξηρομέρου ο οποίος δεν λαμβάνει υπ' όψη του την οφειλή προς το πρόσωπο του. Ακολουθεί το επίσημο έγγραφο:


ΑΠΟ ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου