19 Ιουνίου 2012

Επανεμφάνιση του ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας μετά από ένα χρόνο στην Πάλαιρο

Με έκπληξη διαπιστώσαμε πριν από μερικές ημέρες την επανεμφάνιση ενός ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, η οποία είχε αφαιρέσει το ΑΤΜ από το συγκεκριμένο σημείο πριν από περίπου ένα χρόνο.
Πέρυσι λοιπόν η Εθνική Τράπεζα μας δικαιολόγησε την απόσυρση του συγκεκριμένου ΑΤΜ ως ασύμφορου. Φέτος, με αυτή την κρίση, ΣΥΜΦΕΡΕΙ  ΑΡΑΓΕ;;;;;;; (Να τονίσουμε ότι δεν έχει μπει ακόμα σε λειτουργία. Φτου, φτου ... Λέτε να το ξαναπάρουν;....).
Τέλος πάντων, είναι μια πολύ σπουδαία κίνηση για τους κατοίκους της Παλαίρου, και για τους τουρίστες οι οποίοι αναγκάζονται να περπατούν πολλές φορές δύο και πλέον χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν από το ΑΤΜ της Αlpha Bank (ευτυχώς που υπάρχει και αυτό).
Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες γινόταν ενέργειες (;;;) και για ΑΤΜ της Αγροτικής Τράπεζας, αλλά δεν έχουμε δει κάτι προς το παρόν...
Τέλος να αναφέρουμε ότι εδώ και δύο χρόνια περίπου έχει ενδιαφερθεί και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για τοποθέτηση ΑΤΜ. Θα ήταν ευχής έργο, διότι υπάρχει και το αντίστοιχο κατάστημα του Ταχυδρομείου στην Πάλαιρο το οποίο θα ενισχύσει και την ύπαρξή του.
Γιατί δεν προχωράει άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου