29 Ιουλίου 2012

Σύλληψη 32 ατόμων στην Δυτική Ελλάδα

Ευρεία Αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε χθες κατά την οποία συνελήφθησαν 32 άτομα, ενώ προσήχθησαν 49. Περιπου 1.500 άτομα ελέγχθησαν. 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (27/28-07-2012), το βράδυ, άλλη μία ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, που οργανώθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί και από τις τέσσερις υφιστάμενες Αστυνομικές Διευθύνσεις (Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας).  
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, ελέχθησαν συνολικά χίλια τετρακόσια ενενήντα τέσσερα άτομα (1494) και χίλια εκατόν εβδομήντα έξι οχήματα (1176) οχήματα. Επίσης προσήχθησαν σαράντα εννέα (49) άτομα, ενώ συνελήφθησαν τριάντα δυο (32). 
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν τριακόσιες σαράντα τρεις (343) παραβάσεις από τις οποίες οι διακόσιες ογδόντα εννέα (289) αφορούσαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμοδίους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών. 
Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν καθότι είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και την καταστολή της εγκληματικότητας.

ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου