31 Ιουλίου 2012

Ο Α.Ο. Πλαγιάς στην ΕΠΣ Λευκάδας-Πρέβεζας

Στη συνέλευση της ΕΠΟ που έλαβε χώρα στην Αθήνα τις προηγούμενες μέρες, τέθηκε προς συζήτηση και ένα μικρό ζήτημα για εκείνους, αλλά σημαντικό για την Πλαγιά. Η αλλαγή ΕΠΣ της ομάδας. 

Το θέμα, έχει ταλανίσει αρκετό καιρό, φίλαθλους, παίκτες και περισσότερο τους διοικούντες. Εφόσον, όπως είχαμε πει και σε προηγούμενη δημοσίευση, οι δύο πρόεδροι, Λευκάδας και Αιτωλ/νίας, συμφώνησαν να μας δεχτεί ο πρώτος και να μας αποδεσμεύσει ο δεύτερος, δεν βρέθηκε κάποιο εμπόδιο που θα δυσχέραινε ή και θα απαγόρευε την μετακίνησή μας. Σε συνδυασμό με την απάντηση του δικαστηρίου που όπως μας ανακοίνωσε ο πρόεδρος είναι θετική, τα πράγματα έχουν μπει στη θέση τους. Τέλος καλό όλα καλά για την ομάδα μας που θα αγωνίζεται "κανονικά και με το νόμο" στην Β' κατηγορία Λευκάδος την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 
Τώρα μπορούμε να αρχίσουμε τις ετοιμασίες σιγά σιγά, να καταθέτουμε τα όσα ζητήθηκαν από τη διοίκηση για τη δημιουργία των νέων δελτίων, να σκεφτόμαστε τη χρονιά που έρχεται και να θέσουμε τους στόχους μας, που ο πρώτος και βασικότερος είναι η άνοδος στην Α' κατηγορία. Όλοι πιστεύουν πως αυτό είναι κάτι εύκολο και πως δε θα χρειαστεί να κοπιάσουμε και πολύ ώστε να το πετύχουμε, αλλά οι αγώνες κερδίζονται μέσα στο γήπεδο όπως γνωρίζουμε και γι' αυτό δεν πρέπει να λείψει η σοβαρότητα που μας διέκρινε τόσα χρόνια στα πρωταθλήματα της Αιτωλ/νίας. Οι προϋποθέσεις για τη άνοδο λοιπόν υπάρχουν και δεν μένει άλλο από το να τις κάνουμε πράξη. 
Αυτό που δεν περιμέναμε για τη νέα μας αρχή, είναι ότι ο ΑΟΠλαγιάς θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς, κατάλοιπο ή "προίκα" αν θέλετε, από την αποχή μας στους τελευταίους περσινούς αγώνες. Επίσης θα ισχύσει και η ποινή των 2 αγωνιστικών του Κοκκόλη Γιώργου. Όσον αφορά το κύπελλο, μας ενημέρωσαν πως η ομάδα μας βάσει του κανόνα, δεν μπορεί να λάβει μέρος τη φετινή χρονιά, οπότε, ας μη πάμε φέτος τελικό, ας πάμε του χρόνου! 
Το γηπεδικό που φαίνεται να είχε παραμεληθεί για αρκετό καιρό, παρά τις επιβεβαιώσεις του προέδρου για άμεση ανάπλαση, επανέρχεται, καθώς φαίνεται πως επιτέλους δημοπρατήθηκε. Αναμένουμε λοιπόν και αυτό μαζί με τα υπόλοιπα. 
Τέλος, το ΔΣ μας ανακοίνωσε πως την ερχόμενη Κυριακή 5 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση, προφανώς στα γραφεία της κοινότητας, και ζήτησε από όλους εμάς να δώσουμε το παρόν ώστε να συζητήσουμε όλα εκείνα που πρόκειται να συναντήσουμε την ερχόμενη σεζόν. 
Άντε λοιπόν και με το καλό, και όλοι στη συνέλευση την Κυριακή το βράδυ. Η ώρα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε να μπορέσουν να παρευρεθούν το δυνατόν περισσότεροι. Όλοι λοιπόν για την ομάδα που αγαπάμε!

fcplagias
Από e-bonitsa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου