13 Αυγούστου 2012

ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΣΚΑΚΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ

Την Παρασκευή 10 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε στην Πάλαιρο με μεγάλη επιτυχία, αγώνας επίδειξης (SIMULTANE) από τον προπονητή κ. Ανδρέα Αθανασιάδη και με την συμμετοχή 63 σκακιστών. 

Ο μοναδικός σκακιστής που κατόρθωσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα (νίκη) από τον Προπονητή κ. Ανδρέα Αθανασιάδη ήταν ο δεκαπεντάχρονος Χαχάμης Νέστορας ο οποίος πετάει από διάκριση σε διάκριση. Ο εν λόγω δεκαπεντάχρονος στις αρχές Μαρτίου του 2012 κατέκτησε την πρώτη θέση (χρυσό μετάλλιο) στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα (Αρχιμήδης) στην κατηγορία του. Επίσης κατέκτησε ως μέλος της Εθνικής Μαθηματικής Ομάδας το αργυρό μετάλλιο στην Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιουνίου. 
Τους αγώνες παρακολούθησαν πολλά άτομα και υπήρξε και πολύ μεγάλη συμμετοχή. Tέλος να ευχαριστήσουμε τον Προπονητή κ. Ανδρέα Αθανασιάδη που δεν σταμάτησε να παίζει σκάκι από της 21:30 – 01: 00 με τόσους πολλούς σκακιστές, τον δήμο Ακτίου – Βόνιτσας για την οικονομική βοήθεια , τον σκακιστικό σύλλογο Πρέβεζας και τους σκακιστές που τίμησαν με την συμμετοχή τους την εκδήλωση και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που παρακολούθησε τους αγώνες.


















ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου