19 Σεπτεμβρίου 2012

Τηλυκράτης: Οι μεταγραφές, οι αποχωρήσεις και το γήπεδο

Σε δύο μεταγραφές και τρεις αποχωρήσεις για το ρόστερ του προχώρησε ο Τηλυκράτης που έχει στη διάθεσή του 27 ποδοσφαιριστές ενόψει του νέου πρωταθλήματος. 

Η ομάδα της Λευκάδας απέκτησε τον 29χρονο μεσοεπιθετικό, Ισαάκ Τεπετό με θητεία σε Ζάκυνθο, Χερσόνησο, ΑΟ Χανιά, Ένωση Αποστόλου Παύλου και Αχιλλέα Καμαρών και τον 25χρονο αριστερό μεσοαμυντικό, Γιώργο Λεκάκη που έχει περάσει από Αετό Σκύδρας, όπου ήταν και αρχηγός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ φέτος συμμετείχε στην προετοιμασία της Αναγέννησης Επανομής. 
Οι παίκτες που αποτέλεσαν παρελθόν είναι οι νεαροί Βαγγέλης Λερογιάννης, Γιώργος Παπαστεργίου και Δημήτρης Σταυρίδης, οι οποίοι δεν έπεισαν στην προετοιμασία ότι μπορούν να βοηθήσουν στην παρούσα φάση. 
Στα υπόλοιπα θέματα, πρόβλημα έχει προκύψει με το γήπεδο, το οποίο ενδέχεται να μην είναι έτοιμο για τους επίσημους αγώνες που ακολουθούν και υπάρχει κίνδυνος να μην μπορεί ο Τηλυκράτης να χρησιμοποιήσει το δημοτικό στάδιο Λευκάδας για τα εντός έδρας παιχνίδια του αν δεν ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες σε αυτό.

Συντάκτης: Μαρία Καρβούνη ΑΠΟ ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΑ ΝΕΑ
Πηγή: www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου