3 Σεπτεμβρίου 2012

Άλλη πνοή στο τοπικό ραδιόφωνο

Μετά από πολλά χρόνια οι κάτοικοι στο Αγρίνιο και την Αιτωλ/νία, μπορούν πλέον να ακούσουν μια πλήρη τοπική ενημερωτική πρωινή ζώνη. Αυτό, συμβαίνει από σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, στον «Δυτικά FM» 9,61. 

Πρόκειται για ένα πλήρες καθημερινό πεντάωρο, όπου γνωστοί τοπικοί δημοσιογράφοι παρουσιάζουν και αναλύουν την τοπική επικαιρότητα και αναδεικνύουν θέματα που ενδιαφέρουν την τοπική κοινωνία. 
Καθημερινά, η ενημέρωση στον «Δυτικά 9,61» ξεκινά στις οκτώ το πρωί και ολοκληρώνεται στη μία το μεσημέρι, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκφωνούνται δελτία ειδήσεων. 
Αναλυτικά, από τις 8 έως τις 10 ο Παναγιώτης Τσακανίκας, μετά από μια διετή απουσία από τα ερτζιανά, επανέρχεται μέσα από την συχνότητα του «Δυτικά» με την εκπομπή «Δυτικά τώρα». 
Ακολουθεί στις 10 και μέχρι τις 12 , ο Φώτης Μπερίκος, για μια ακόμη χρονιά με την καταξιωμένη εκπομπή του «Στον Ορίζοντα των γεγονότων». 
Τέλος, από τις 12 μέχρι τη μία το μεσημέρι, ο Χρήστος Στούμπος παρουσιάζει όλα τα τελευταία νέα από την αθλητική επικαιρότητα.

Επικοινωνία με τον «Δυτικά 9,61» : τηλέφωνο: 26410-39410-11
FAX: 26410-39413
EMAIL: dytika961@gmail.com 

ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου