11 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ

Γράφει: ο Λεωνίδας Σεραφής 
Άλλη μια εντυπωσιακή νίκη για την ομάδα της Κατούνας καθώς επικράτησε με 0-3 του Α.Ο Παλαίρου και πλέον φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 
Η Μεδεών μπήκε δύνατα στο παιχνίδι και μόλις στο 6' έχασε την πρώτη της ευκαιρία με τον Θεόδωρου. Αμέσως μετά και στο 15' ο Θεοδώρου απείλησε ξανά με σουτ έξω από την περιοχή ωστόσο ο Κουτσογιώργος απέκρουσε και έδιωξε την μπάλα με υπερένταση. Στο 30' η ομάδα του Ξηρομέρου άνοιξε το σκορ με τον συνήθη ύποπτο Τζαβίδη ο οποίος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Δύο λεπτά αργότερα έγινε και το 0-2 με τον Τζαβίδη αυτή την φορά να σερβίρει και τον Τσιλιμαντό να εκτελεί από κοντά.
Το παχνίδι κλείδωσε στο 38' ο Θεοδώρου όταν έκλεψε την μπάλα από τον Στριφτάρη και με σουτ έκανε το 0-3 μετά και από την λάθος εκτίμηση του Κουτσογιώργου καθώς έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια του.
Έπρεπε να περάσουν 45' για να δούμε την πρώτη ευκαιρία της Παλαίρου με τον Παπαζώη να επιχειρεί σέντρα-σουτ,παρολ'αυτά ο τερματοφύλακας της Μεδεών,Σίμος μπλόκαρε με υπερένταση.
Στην επανάληψη η Κατούνα έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Προξενια Δ. με δεύτερη κίτρινη κάρτα(60').
Η τελευταία καλή στιγμή στην αναμέτρηση ήταν για την Πάλαιρο.
Ο Γαρίδας σέντραρε από αριστερά για τον Κολοβό Δ. όπου έπιασε την κεφαλιά,ωστόσο ο Σίμος πέταξε εντυπωσιακά την μπάλα κόρνερ.
Οι εντεκάδες των δύο ομάδων Α.Ο.Πάλαιρου 1.Κουτσογιώργος 2.Στριφτάρης 3.Γαρίδας 4.Ζούμης 5.Πανταζής 6.Τσακάλης 7.Παπαζώης (Κουρκούτας) 8.Τσέλιος(Μecοli) 9.Κολοβός 10.Ζέλος 11.Λιτος(Κολοβός Δ.)
Μεδεών 1.Σίμος 2.Μούχας 3.Μαλακάσας 4.Ζωγάκης 5.Μαυρομμάτης 6.Σαμαντάς (Προξενιάς Β.) 7.Προξενιάς Δ. 8.Νεοφώτιστος Σ. 9.Τζαβίδης 10.Τσιλιμαντός (Μπρακάη) 11.Θεοδώρου(Γουρούνας).

Από ΚΑΤΟΥΝΑ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου