9 Νοεμβρίου 2012

Κλοπή και εμπρησμός στα γραφεία του Ολυμπιακού στη ΒΟΝΙΤΣΑ

Απο θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα σήμερα τα ξημερώματα στην κεντρική πλατεία της Βόνιτσας όπου στεγάζονται τα γραφεία της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακου.


Θρασύδειλοι εισέβαλαν περίπου στις 5.45 τα ξημερώματα στο εσωτερικό του κτιρίου, παραβιάζοντας το πίσω παράθυρο και αφού αφαίρεσαν μία τηλεόραση και ένα κάδρο στο οποίο αποικονίζονταν ένα από τα θύματα της τραγωδίας της ΘΥΡΑΣ 7, ο Βασίλειος Μάχας, ο οποίος καταγόνταν από την πόλη μας, στην συνέχεια έβαλαν φωτιά στο εσωτερικό του κτιρίου, προκαλόντας πάρα πολλές φθορές, καθώς το πίσω μέρος του οικήματος καθώς και η τουαλέτα του καταστράφηκαν ολοσχερώς.
Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα με κίνδυνο να επεκταθεί και στον πρώτο όροφο όπου υπάρχει σπίτι στο οποίο διαμένει μία κυρία. Χάρη όμως στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας, δεν θρηνήσαμε κάτι παραπάνω από τις πάρα πολλές υλικές ζημιές.
Αποκλειστικές πληροφορίες του amvrakikosnews, αναφέρουν πως οι δράστες κατά πάσα πιθανότητα προέρχονται από την πόλη της Βόνιτσας καθώς πριν λίγες ημέρες μέλη του συνδέσμου ειχαν δεχθεί απειλές με αφορμή κάποια συνθήματα που είχαν γραφτεί από φίλους του Ολυμπιακού από άλλη πόλη στην παραλία της Βόνιτσας.
Μάλιστα, σήμερα το πρωί τα συνθήματα αυτά ….αντικαταστάθηκαν από φίλους αντίπαλης ομάδας, όπως θα δείτε και στις φωτό παρακάτω.
Επίσης, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες υπέπεσαν στην αντίληψη κατοίκου της περιοχής ο οποίος είναι σε θέση να τους αναγνωρίσει.
Έρευνες για την κλοπή και τον εμπρησμό διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα της Βόνιτσας.
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΦΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ:
Φίλες και φίλοι. Σήμερα το πρωί δεχθήκαμε άνανδρη επίθεση στα γραφεία του συνδέσμου μας που βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της Βόνιτσας. Άγνωστοι εισέβαλαν τις πρώτες πρωινές ώρες εντός του κτιρίου και αφού αφαίρεσαν μία τηλεόραση και ένα κάδρο όπου απεικονίζονταν ο αείμνηστος αδερφός μας Βασίλειος Μάχας, ένα από τα θύματα της τραγωδίας της «ΘΥΡΑΣ 7″ έβαλαν φωτιά στο εσωτερικό του συνδέσμου μας. Η καταστροφή που προκάλεσαν είναι μεγάλης χρηματικής αξίας αλλά κυρίως μεγαλύτερης συναισθηματικής αξίας καθώς τον σύνδεσμο αυτό τον φτιάξαμε μόνοι μας πριν δύο χρόνια και αποτελούσε ένα στολίδι. 
Τα μέλη της ΠΕΦΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ποτέ δεν είχαν προκαλέσει κανέναν και ούτε πρόκειται να το κάνουν ποτε στο μέλλον καθώς πράξεις σαν την σημερινή ανηκουν σε άνανδρους και θρασύδειλους και όχι στους υπερήφανους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Αλλά αυτοί που το εκαναν θα πρέπει να γνωρίζουν πως αυτό μας πείσμωσε και όλοι μαζί και με την βοήθεια όλων θα ξαναφτιάξουμε πολύ σύντομα τον σύνδεσμο και θα τον κάνουμε ακόμη καλύτερο από οτι πριν…Αδέρφια σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να ανοίξουμε και πάλι τον σύνδεσμο.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λευκάδας για την άμεση αντιμετώπιση και κατάσβεση της πυρκαγιάς, τον πρώην Δήμαρχο Ανακτορίου κύριο Γεώργιο Αποστολάκη ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή, καθώς και όλους και ολες που βρέθηκαν στο σημείο της πυρκαγιάς και μας εξέφρασαν την συμπαράστασή τους. 
 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
Το. Δ.Σ.
 
ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΑΠΟ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου