29 Ιουνίου 2012

Απίστευτο περιστατικό ληστείας σήμερα μέρα μεσημέρι στην Πάλαιρο (29-6-2012)

Ένοπλοι ληστές με καραμπίνες και κουκούλες εισέβαλαν σήμερα το μεσημέρι σε σπίτι ενός ανδρόγυνου στην Πάλαιρο και αφού τους ακινητοποίησαν και τους φίμωσαν για αρκετή ώρα αποχώρησαν ανενόχλητοι.

Επιτέλους ο πεζόδρομος του Μύτικα έγινε πεζόδρομος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Σας γνωρίζουμε ότι 
Από 1/7/2012 έως 15/9/2012, ο πλακόστρωτος δρόμος από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου έως το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Μύτικα θα είναι κλειστός όλο το 24ώροεκτός από τις ώρες 06:00 π.μ.-11:00 π.μ., κατά τις οποίες θα επιτρέπεται μόνο η διέλευση οχημάτων τροφοδοσίας των εμπορικών καταστημάτων καθώς και οχημάτων του Δήμου. 
Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα 
Κώστας Τζάλας 

Στη ΝΕΣΤΟΣ ΑΤΑΠ υποβλήθηκαν 195 αιτήσεις για την πρόσληψη 30 ατόμων (5μηνη απασχόληση)

Η ΝΕΣΤΟΣ ΑΤΑΠ ανακοινώνει ότι βρίσκεται στο στάδιο της εξέτασης τωναιτήσεων για πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (5 μηνών), 30 ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα στον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας. 

Υπέροχη Βραδιά Λαϊκού Πολιτισμού προς τιμήν του Ξηρομερίτη Νίκου Ράππου!

Μέσα σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα έγινε χθες εκδήλωση προς τιμήν του Ξηρομερίτη Λαογράφου Νίκου Ράππου. 

Νέες αεροπορικές πτήσεις εξωτερικού από το Άκτιο

Προστέθηκαν 6 νέοι προορισμοί από το εξωτερικό στο αεροδρόμιο του Ακτίου. 
Τώρα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση πτήσεις και από/προς Ostrava (Τσεχία), Sola (Νορβηγία), Πράγα (Τσεχία), Malmo (Σουηδία), Ljubljana (Σλοβενία), Rimini (Ιταλία). 

Ενημερωτική ημερίδα για τα προγράμματα αλιείας

28 Ιουνίου 2012

Στην Αιτωλ/νία αγώνες beach volley

Σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Βόνιτσα αντί της Κέρκυρας θα γίνουν οι αγώνες πρωταθλήματος beach volley της ΕΣΠΕΔΕ αγοριών και κοριτσιών των κατηγοριών K17 και K20. 

Ρομά έβγαλαν καραμπίνες δίπλα από την παιδική χαρά στην Βόνιτσα

Το πρόβλημα με τους Ρομά στην Βόνιτσα είναι δεδομένο εδώ και πολλά χρόνια, το γεγονός όμως που συνέβη σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή Αγ. Δημήτριος στην παιδική χαρά δεν έχει προηγούμενο. 

27 Ιουνίου 2012

Πως διαμορφώνονται οι 3 κατηγορίες της ΕΠΣΝΑ μετά την αναδιάρθρωση. Στον Β' όμιλο ο Α.Ο. Παλαίρου


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ 
Η ερχόμενη σεζόν, 2012/13 θα φέρει για τις ομάδες της ΕΠΣΝΑ αρκετές αλλαγές. Η σημαντικότερη από αυτές είναι η αναδιάρθρωση των κατηγοριών και η σύμπτυξη τους από 4 σε 3, έχοντας έτσι τη νέα χρονιά την Α’ κατηγορία της ΕΠΣΝΑ με 14 ομάδες από 16 που είχαμε πέρσι, ... 

Καθαρισμός Λιμανιού Παλαίρου από την ομάδα "Περιπέτεια Πάλαιρος"

 Την Κυριακή 24/06/2012 στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας η ομάδα "Περιπέτεια Πάλαιρος" προέβη σε καθαρισμό του λιμανιού, σε μια προσπάθεια για καθαρές θάλασσες. Υπήρξε συμμέτοχη από κατοίκους της Παλαίρου καθώς και από άλλες περιοχές. 

26 Ιουνίου 2012

Νικητής ο διεθνής μετρ Βλάντιμιρ Ζαβορόνκοβ στο 1ο διεθνές τουρνουά σκάκι «Πάλαιρος 2012» (Πολλές φώτο)

Πάλαιρος, Δελτίο Τύπου 25-6-2012 
1st International Chess Tournament “Paleros 2012” 
Paleros Resort Hotel, 16-23 Ιουνίου www.paleroschess.com 
Ο διεθνής μετρ Vladimir Zavoronkov από την Εσθονία κέρδισε το 1ο διεθνές όπεν "Πάλαιρος 2012" με 7,5 βαθμούς σε 9 αγώνες. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Έλληνες μετρ Ιλαρίων Δόρφανης (2η θέση με 7 βαθμούς) και Κώστας Νικολαϊδης, Ανδρέας Αθανασιάδης (ισοβάθμησαν στην 3η θέση με 6,5 βαθμούς).  

Διέρρηξαν το παρεκκλήσι της μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λιγοβιτσίου

Ξαναχτύπησαν οι ιερόσυλοι που έχουν ρημάξει τους ναούς και τα ξωκλήσια στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά αυτή τη φορά δεν βρήκαν αυτά που περίμεναν στο παρεκκλήσι της μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λιγοβιτσίου στο Ξηρόμερο.  

25 Ιουνίου 2012

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΥΞΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Παράταση έως το φθινόπωρο στους διαγωνισμούς για τα νέα έργα. Αιτία η κακή οικονομική συγκυρία. 

Βραδιά λαϊκού πολιτισμού στην Αθήνα αφιερωμένη στο Νίκο

Η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία, η Ξηρομερίτικη Εταιρεία Λόγου και Τέχνης και ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην Βραδιά λαϊκού πολιτισμού, για να τιμήσουνε τον Νίκο Ράππο, τον λαογράφο του Ξηρομέρου, για το σύνολο της πολιτιστικής του προσφοράς, στη γενέτειρα του την Κωνωπίνα και στο τόπο μας, την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012, στις 8:00 μ.μ. στη Στοά του Βιβλίου Πεσματζόγλου 5 και Σταδίου, Αθήνα. 

24 Ιουνίου 2012

Έκτακτη ανακοίνωση. Χρειάζεται άμεση κινητοποίηση όλων μας…

Φίλες και φίλοι. Μετά από διασταυρωμένες πληροφορίες που είχαμε και οι οποίες είναι απόλυτα σοβαρές θα θέλαμε να σας εφιστήσουμε την προσοχή και να σας ενημερώσουμε για ένα πολύ σοβαρό θέμα. 

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε ο Άγιος Βάρβαρος στην Τρύφου

Με την δέουσα λαμπρότητα, επισημότητα και με τη συμμετοχή δεκάδων πιστών η Τρύφου αλλά και το Ξηρόμερο γιόρτασε τη μνήμη του Αγίου Βαρβάρου του Πενταπολίτου, του εν Τρύφω Ξηρομέρου Αιτωλίας και Ακαρνανίας ασκήσαντος. 

Έτοιμη προς δημοπράτηση η υποθαλάσσια ζεύξη Λευκάδας

Στο υπουργείο Υποδομών, η μεγάλη πρόκληση βρίσκεται στα οδικά, σιδηροδρομικά και τηλεπικοινωνιακά έργα που βρίσκονται «παγωμένα», δημοπρατούνται ή αναζητούν χρηματοδότηση. 

23 Ιουνίου 2012

«ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ» Ένα βιβλίο - ταξίδι γνώσης και ανάμνησης.

Ένα βιβλίο- ταξίδι από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα και από την ζωντανή ανάμνηση μέχρι τον ΝΟΣΤΟ. 

Στο ένθετο «ΤΑΞΙΔΙ» της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» ο Δήμος μας

Ανακοίνωση 
Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας και το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας κ Ανάπτυξης Ακτίου Βόνιτσας στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με την εφημερίδα <<ΤΟ ΕΘΝΟΣ>> της Κυριακής, ώστε την Κυριακή 24/06/2012 να δημοσιευτούν στο έντυπο το <<ΤΑΞΙΔΙ>>, στοιχεία με την τουριστική προβολή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΣΟΛΑΣ

Λήξη κατηχητικών συναθροίσεων Αρχιερατικής Περιφέρειας Βονίτσης, στον Ναό Αγίου Βλασίου, στα Σκλάβαινα

Πραγματοποιήθηκε στα μέσα Ιουνίου 2012 η λήξη των κατηχητικών συναθροίσεων της Αρχιερατικής Περιφέρειας Βονίτσης της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, στον Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου, στο χωριό Σκλάβαινα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. 

22 Ιουνίου 2012

Πλειοδοτικός διαγωνισμός για την μίσθωση Ξενοδοχείου (Bungalows) στη Πάλαιρο

Η Τουριστική-Επενδυτική Δημοτική Α.Ε. του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας δια του προέδρου της Κωνσταντίνου Στούπα, προκηρύσσει Ανοιχτό Πλειοδοτικό Διαγωνισμό, για την εκμίσθωση Ξενοδοχείου (Bungalows) στη Πάλαιρο για10 χρόνια περίπου, αρχόμενη από Ιούλιο του 2012 έως 30-3-2022. 

Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας: Όχι στην άσκοπη χρήση νερού

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΚΟΠΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΜΗΝΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ Η ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΠΟΤΙΣΜΑΤΑ ΚΗΠΩΝ, ΠΛΥΣΙΜΑΤΑ ΑΥΛΩΝ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Κ.Λ.Π. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ
ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

H Πλαγιά από την ΕΠΣΝ Αιτωλ/νίας στην ΕΠΣ Λευκάδος -Πρέβεζας

Την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα, της ΕΠΣ Ν. Αιτωλοακαρνανίας και την μετακόμιση της στο πρωτάθλημα Λευκάδας-Πρέβεζας, γνωστοποίησε η ομάδα της Πλαγιάς, με ανακοίνωση της. 

21 Ιουνίου 2012

Σταδιακά η ανάπτυξη κλιμακίου Canadair στο Άκτιο

Τη μόνιμη στάθμευση στο αεροδρόμιο του Ακτίου, δύο πυροσβεστικών αεροσκαφών Canadair για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών, είχε ζητήσει με έγγραφό του προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. 

20 Ιουνίου 2012

Ποδηλατοβόλτα την Κυριακή 24 Ιουνίου

Η συμμετοχή του κόσμου στις βόλτες με το ποδήλατο η οποία είναι πέρα απο κάθε προσδοκία πολύ μεγάλη , μας δίνει κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το Ποδήλατο αλλά και με τους ποδηλάτες Βόνιτσας. 

19 Ιουνίου 2012

Επανεμφάνιση του ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας μετά από ένα χρόνο στην Πάλαιρο

Με έκπληξη διαπιστώσαμε πριν από μερικές ημέρες την επανεμφάνιση ενός ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, η οποία είχε αφαιρέσει το ΑΤΜ από το συγκεκριμένο σημείο πριν από περίπου ένα χρόνο.

Ιερό προσκύνημα Αγίου Βαρβάρου

Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας & Ακαρνανίας 
Ιερό προσκύνημα Αγίου Βαρβάρου - Τρύφος Ξηρομέρου 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ 
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Τρύφου σας προσκαλεί στις λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Βαρβάρου του Πενταπολίτου του εν Τρύφου Ξηρομέρου ασκήσαντος. 

18 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο Χρυσαυγίτης Σταθόπουλος κατά της Λ.Καννέλη

«Πρέπει κάποιος να ξέρει να χάνει με αξιοπρέπεια. Ο λαός γύρισε την πλάτη σε μια ξεπερασμένη ιδεολογία. Είχαν εγκλωβίσει τον κόσμο και τους είχαν αφήσει απροστάτευτους... καλό είναι ένα κόμμα να προσαρμόζεται στα καινούργια δεδομένα!!» ανέφερε ο κ.Σταθόπουλος. 

17 Ιουνίου 2012

Ξεκίνησε το 1ο διεθνές σκακιστικό τουρνουά «Πάλαιρος 2012». Ή αλλιώς: η Πάλαιρος ψηφίζει ΣΚΑΚΙ! (ΦΩΤΟ)

Με την υποστήριξη του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, του Αθλητικού-Σκακιστικού Ομίλου Παλαίρου και του Paleros Yacht Club ξεκίνησε to 1o διεθνές σκακιστικό τουρνουά «Πάλαιρος 2012» στο Paleros Resort Ηotel στις ακτές του Ιονίου. 

ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ

Μεγάλο πρόβλημα όσο αφορά τις αίθουσες διδασκαλίας θα αντιμετωπίσει το Δημοτικό σχολείο Παλαίρου τα επόμενα τουλάχιστον δύο χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες το 8θέσιο Δημοτικό σχολείο Παλαίρου λειτουργεί ως 9θέσιο με επιπλέον ένα τμήμα-αίθουσα ένταξης (πρώην αποθήκη) με 13 μαθητές. 

15 Ιουνίου 2012

Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΖΕΚΗ ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ ΣΤΟ SILVER - ΣΑΒΒΑΤΟ 16-6-2012

Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΖΕΚΗ ΣΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΟΟΥ...
ΟΙ ALEX & BILLS ON DEXX...
23:ΟΟ' - 01:ΟΟ'  HARRY HOUR DRAFT "ALFA" BEER...
KAI ΦΥΓΑΜΕ...

"Το Άπειρο που Κυβερνά" - Βιβλίο του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή

Συγγραφέας: 
Εκδόσεις : Bookstars-Free Publishing 
Τιμή : € 9,00 
Κατηγορία : Ποίηση 
Βαθμολογία :  

Ρεμπέτικη βραδιά το Σάββατο βράδυ στο Yacht Club


ΙΠΠΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Ο ΙΠΠΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ) 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΙΠΠΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 
1)ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΑΒΑΝΙΑ 
2)ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΑΝΙΑ & ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΛΟΓΩΝ 
ΣΤΗ ΣΑΛΤΙΝΗ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

14 Ιουνίου 2012

"Τα Νεροσυναπαντήματα" - Τελική εκδήλωση από το Δημοτικό Σχολείο Παλαίρου

Μια απολαυστική εκδήλωση παρακολούθησαν όσοι παραβρέθηκαν χτες το βραδάκι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού σχολείου Παλαίρου. Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα με πολλούς καλεσμένους, ... 

Νέα συνέλευση το Σάββατο 19-6-2012 για τον Α.Ο. Παλαίρου

Σήμερα Σάββατο 16-6-2012 και ώρα 19:30'  θα πραγματοποιηθεί Νέα Γενική Συνέλευση του Α.Ο. Παλαίρου (λόγω μη προσέλευσης αρκετών ενδιαφερομένων), στην αίθουσα του παλιού Δημοτικού Σχολείου (Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων). Το Δ.Σ. του σωματείου καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του να παραβρεθούν. 

ΘΕΜΑΤΑ
1. Εγγραφή νέων μελών.
2. Ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Δήμος Τσέλιος ο «Ακαρνάν».


Ο Στρατηγός του 1821 Δήμο Τσέλιος από το Αρχοντοχώρι (Ζάβιτσα).
Γράφει ο Νίκος Θεοδ. Μήτσης

Στην ανωνυμία απ΄ όπου και να προέρχεται (αναφέρομαι στο σχόλιο του Ανώνυμου 12-6-2012 ώρα 11:08, δείτε εδώ) και δη όταν έμμεσα σε υβρίζουν δεν έχει νόημα να ασχοληθείς. 

1o ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ


13 Ιουνίου 2012

Ελπίδα ή φόβος; - Του Παντελή Αλμπάνη

Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες σωρείας πολιτικών διλημμάτων, απειλών και κάθε είδους μηνυμάτων για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ. Προσπαθώ να απαριθμήσω πόσες φορές βρεθήκαμε αντιμέτωποι με όλα αυτά αλλά έχω χάσει το λογαριασμό. 

Οδηγούσε με το όπλο δίπλα του

Ένας 40χρονος συνελήφθη αργά το βράδυ στις Φυτείες, αφού εντός του αυτοκινήτου που οδηγούσε υπήρχε ένα μονόκανο κυνηγετικό όπλο και αριθμός φυσιγγίων. 

Τα προϊόντα της Δυτικής Ελλάδας σε μεγάλη εμπορική έκθεση της Ελβετίας

Καρπούς συνεχίζει να αποδίδει η οργανωμένη επίσκεψη των διπλωματικών αποστολών και πρέσβεων στη Δυτικής Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας έλαβε και αποδέχθηκε πρόσκληση της κυβέρνησης της Ελβετίας, μέσω της Ελβετικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και του Καντονιού του Vaud της Ελβετίας, για να συμμετάσχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ως Τιμώμενη Περιοχή στην έκθεση Comptoir Suisse 2012 (Λοζάνη, 14-23 Σεπτεμβρίου 2012). 

ΤΑ 10 ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ- Του Ηλία Γεωργάκη

Η Λευκάδα μας -ο μικρότερος νομός της χώρας- “προσφέρει” σήμερα 10 εντυπωσιακά ρεκόρ που την κάνουν ξεχωριστή(και εμάς, τους Λευκαδίτες, υπερήφανους). Η Λευκάδα λοιπόν(προσοχή: πρόκειται για τον μικρότερο νομό στην Ελλάδα): 

Στατιστικά στοιχεία για το πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα 2012 από τις "ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"

Οι ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ανακοινώνουν ότι προχωρούν στην εξέταση των αιτήσεων για πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (5 μηνών), 20 ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα στον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας. 

12 Ιουνίου 2012

Στην Πάλαιρο ένα τυχερό δελτίο ΛΟΤΤΟ 50.000 ευρώ (12-6-2012)


Στην Πάλαιρο ήταν ένας εκ των τυχερών της προηγούμενης κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ. Ο συγκεκριμένος έπαιξε ένα τυχερό δελτίο που κέρδισε στη 2η κατηγορία (5+1) 50.000 ευρώ. Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο της κ. Τσακάλη Παρασκευής.

11 Ιουνίου 2012

Νίκη Φούντα: ΑΠΩΘΗΜΕΝΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ

Της ΝΙΚΗΣ ΦΟΥΝΤΑ 
Υποψήφιας Βουλευτή Δημοκρατικής Αριστεράς Ν. Αιτωλοακαρνανίας 
Έχω κι εγώ ένα σωρό απωθημένους ουρανούς, μα δεν σκοτώνω άστρα… Εγώ και τα κόμματα, τα κόμματα κι εγώ… Ευκολία, πρόβλημα, εγκλωβισμός, λύση… 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΄44

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ (ΧΤΕΣ) 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΄44 
Σήμερα 10 Ιούνη. Το Δίστομο έχει μνημόσυνο, πενθεί τους νεκρούς του. Ήταν ένα ζεστό απομεσήμερο του '44, όπου έμελε να γίνει το μακελειό. Οι ναζί κατακτητές επιτέθηκαν στους ήμερους ξωμάχους και απέδειξαν την απώτατη φρικωδία που κρύβει μέσα του ο φασισμός και εν τέλει το ανθρώπινο κτήνος. Δεν ήταν μια «καθαρή» πολεμική επιχείρηση εναντίον, έστω, ενός άμαχου πληθυσμού που σκοτώνεις και τελειώνεις. Ηταν μια προμελετημένη τελετή απόλυτου τρόμου, για να γίνει το απόλυτο παράδειγμα εξουσιαστικής επιβολής. 

ΚΔΑΠ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ: Πρόσκληση σε καλοκαιρινή γιορτή

Τα παιδιά και το προσωπικό του ΚΔΑΠ, σας προσκαλούν στην καλοκαιρινή γιορτή που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 και ώρα 9:30 μμ στο χώρο του ΚΔΑΠ. 

Κινητοποίηση εργαζομένων στο Άκτιο - Αμβρακία

Τελεσίγραφο στην κατασκευάστρια εταιρία του αυτοκινητόδρομου Ακτίου – Αμβρακίας, έδωσαν οι εργαζόμενοι, απαιτώντας τα δεδουλευμένα τους. Την ίδια στιγμή σε κινητοποίηση προχώρησαν και οι εργαζόμενοι υπεργολαβίας που είναι απλήρωτοι από τον Νοέμβριο.