31 Αυγούστου 2012

Παρουσίαση βιβλίου «ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ –ΒΟΝΙΤΣΑΣ» των Β. Κουτιβή και Γ. Μπαρμπαρούση

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 18:00 μμ θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ –ΒΟΝΙΤΣΑΣ από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα» των Ευαγγέλου Δ. Κουτιβή και Γεωργίου Σ. Μπαρμπαρούση. 

Εξουδετέρωση χειροβομβίδας στις Φυτείες

Τις πρωινές ώρες κάτοικος των Φυτειών διαπίστωσε την ύπαρξηχειροβομβίδας μέσα στο σπίτι του. Αμέσως απευθύνθηκε στις αρμόδιες αρχές και έτσι υπήρξε κινητοποίηση από μονάδα του ελληνικού στρατού, της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ. 

Βλοχός: Ένα μυστήριο (video)

Πριν από δυο μήνες περίπου, αίσθηση έκανε η παρουσίας έρευνας στο αρχαιολογικό συνέδριο Ναυπακτίας – Τριχωνίας, σχετικά με το όρος Βλοχός. O ερευνητής Ευ. Χατζηαγάπης, παρουσιάζει στο YouTube την δική του θεωρία σε ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ. 

Δυτική Ελλάδα - Αντίθετο το Περιφερειακό Συμβούλιο σε κάθε σκέψη περικοπής των προνοιακών επιδομάτων

Με ομόφωνο ψήφισμά του, που το εισηγήθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, στην τελευταία του συνεδρίαση, εξέφρασε την κατηγορηματική του αντίθεση στις σχεδιαζόμενες περικοπές στα προνοιακά επιδόματα. 

30 Αυγούστου 2012

Εξόφληση για τους εργαζομένους του Ακτιο – Αμβρακία

Αποφασισμένο είναι το Υπουργείο Ανάπτυξης - Υποδομών να μην αφήσει στην τύχη του το μεγάλο έργο του αυτοκινητόδρομου Άκτιο-Αμβρακία. Σύμφωνα με την απόφαση εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης 947.297 ευρώ για την καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών στους εργαζόμενους στις 4 εργολαβίες. 

Εγκαίνια Έκθεσης Ζωγραφικής του Κώστα Δήμου Μαλακάση

ΑΠΟ ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Περιφέρεια - Ενισχύεται ο εξοπλισμός της αστυνομίας στη Δυτική Ελλάδα, βάρος στην οδική ασφάλεια

Σημαντική αναβάθμιση στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της Ελληνικής Αστυνομίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σημειώνεται μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών που θα οδηγήσουν στη δημοπράτηση για την απόκτηση νέου εξοπλισμού της ΕΛ.ΑΣ. με πόρους προερχόμενους από το ΕΣΠΑ. 

Νέο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας για παιδιά με αναπηρία στο Αγρίνιο - Υπεγράφη η πράξη ένταξης στο ΕΣΠΑ από τον Περιφερειάρχη

Υπεγράφη χθες το μεσημέρι από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα η πράξη ένταξης στο ΕΣΠΑ του έργου κατασκευής νέου διώροφου Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ημερήσιας Νοσηλείας και Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία στο Αγρίνιο, με προϋπολογισμό 5.480.000 ευρώ. 

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ

Του Ηλία Γεωργάκη
Στην την εφημερίδα ''TA NEA'' στις 18/06/2010 ειχα γράψει το παρακάτω σχόλιο με τίτλο ''Αποχαιρετισμοί'': ''Αποχαιρέτα τη σύνταξη που χάνεις. Κι όχι μόνο. Αποχαιρέτα τους μισθούς αλλά και τη δουλειά σου με την απόλυση της μισής αποζημίωσης. 

29 Αυγούστου 2012

Επιτυχόντες του 10% από Λυκειακές Τάξεις Παλαίρου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Απίστευτο περιστατικό. Γαλλίδα κλειδώθηκε κατά λάθος στην εκκλησία και έμεινε εκεί όλο το βράδυ.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Μύτικα πρόσφατα. Μία Γαλλίδα τουρίστρια ξεχάστηκε μέσα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Μύτικα χωρίς να την αντιληφθεί κανείς. 

Εγκρίθηκε το πακέτο για απαλλοτριώσεις στην Αιτωλοακαρνανία

Από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης, ύψους 11.507 ευρώ, για απαλλοτριώσεις στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας. 

Νίκη Φούντα: "Εάν αποδωθούν ευθύνες θα αποκλιμακωθεί η ένταση"

Η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Νίκη Φούντα μιλάει εφ’ όλης της ύλης στην ΑΙΧΜΗ, ζητάει εφαρμογή των νόμων στο θέμα της παραβατικότητας των τσιγγάνων και υπόσχεται ότι κάθε εβδομάδα θα είναι στο νομό. 

Απ. Κατσιφάρας - Ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα στήριξη για τα έργα της Ολυμπίας Οδού και Ιόνιας Οδού

Κατά τη χθεσινή συνάντηση του προεδρείου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, εκτός ατζέντας, έθεσε στον Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης το ζήτημα των δύο οδικών αξόνων στη Δυτική Ελλάδα. 

Μεταφορά μαθητών - Την τελευταία στιγμή η αρμοδιότητα ξανά στις Περιφέρειες, ανάγκη να εξοφληθούν άμεσα οι παλαιότερες οφειλές στους μεταφορείς

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, που συνεκλήθη στην Πάτρα, μετά το θέμα για τις περικοπές των πόρων προς την Αυτοδιοίκηση συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, και το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών κατά το επικείμενο σχολικό έτος, μετά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν. 

28 Αυγούστου 2012

Και δεύτερος Αιτωλ/νας με την φανέλα της ΑΕΚ

Την βαριά φανέλα, την ομάδας των… χιλίων προβλημάτων θα φορά ένας ακόμη Αιτωλοακαρνάνας. Πρόκειται για τον Νίκο Κατσικοκέρη από την Στάνο Αμφιλοχίας που θα είναι πλέον συμπαίκτης με τον Ταξιάρχη Φούντα από την Μαγούλα Νεοχωρίου στην φετινή ΑΕΚ των πιτσιρικάδων. 

Eυκαιρία εκπαίδευσης με επαγγελματική προοπτική στην Αιτωλ/νία

Η τελευταία χρονιά λειτουργίας των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) αποτελεί μοναδική ευκαιρία για νέους οι οποίοι θέλουν να ακολουθήσουν την Τεχνική Εκπαίδευση. 

Άλμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε όλους τους δείκτες του ΕΣΠΑ - Ενημέρωση σήμερα της Επιτροπής Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Πολιτικής

Σε ευρεία ενημέρωση των μελών της Επιτροπής Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ προχώρησε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας Γιώργος Αγγελόπουλος, εστιάζοντας ιδιαίτερα στα τελευταία στοιχεία των αρμόδιων Υπουργείων που κατατάσσουν την Δυτική Ελλάδα στην τρίτη θέση όσον αφορά την ταχύτητα υλοποίησης του προγράμματος. 

Η "Διέξοδος" στην 2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων, στο Μεσολόγγι

Αγαπητοί φίλοι της "Διεξόδου" 
Στα πλαίσια της πραγματοποίησης της 2ης Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων, που διοργανώνει ο Δήμος της Ιερης Πόλης στο Λιμάνι Μεσολογγίου, κατά το διάστημα από την Πέμπτη 30 Αυγούστου έως και την Κυριακή 2η Σεπτεμβρίου 2012, τοΙστορικό μας Μουσείο θα συμμετάσχει με την παρουσίαση δικού του περιπτέρου, που σχεδίασε και διακόσμησε ο ζωγράφος και εικαστικός επιμελητής της "Διεξόδου"Βαγγέλης Ρόμπολας. 

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΕΥΚΑΔΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ 
ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Δελτίο Τύπου Αθήνα, 28 Αυγούστου 2012 
Σε δύο ακόμα επιχειρήσεις, οι οποίες απασχολούσαν λαθρομετανάστες, επιβλήθηκε ποινή κλεισίματος πέντε (5) ημερών, με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας. 

27 Αυγούστου 2012

Οι επιτυχόντες των πανελλαδικών 2012, από Λυκειακές Τάξεις Παλαίρου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Απόφαση σταθμός

Το Ειρηνοδικείο Αγρινίου διέγραψε χρέος άνω των 183.000 ευρώ, ορίζοντας ότι ο υπερχρεωμένος στην ΑΤΕ πολίτης αντί 190.000 θα πρέπει να πληρώσει, σε βάθος τετραετίας… 7.200 ευρώ! 

Νέα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου

Υπάρχουν ευθύνες: Οι αρμόδιοι γνώριζαν τι επρόκειτο να συμβεί, αγνόησαν όμως τις προειδοποιήσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ και της Δ/νσης Υγείας και άφησαν τους πολίτες εκτεθειμένους. 

«Τουρκικός όμιλος αγόρασε 4 μαρίνες στην Ελλάδα» γράφει η Milliyet

H τουρκική εφημερίδα Milliyet σε δημοσίευμά της σχετικά με τις ιδιωτικοποιήσεις μαρίνων στην Ελλάδα γράφει πως ήδη ο τουρκικός όμιλος Dogus έχει αγοράσει τις μαρίνες της… Κέρκυρας, Λευκάδας και της Πελοποννήσου. 

Απόστολος Κατσιφάρας - Δήλωση για τους νεοεισακτέους φοιτητές

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, με την ευκαιρία της σημερινής ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με την ανακοίνωση των βάσεων ολοκληρώθηκε η φετινή διαδικασία επιλογής για τις νέες και τους νέους που θα συνεχίσουν τις σπουδές τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

26 Αυγούστου 2012

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ 100.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

του Ηλία Γεωργάκη 
Τα προγράμματα τα οποία την περίοδο αυτή παραμένουν ανοικτά προς υποβολή αιτήσεων και απευθύνονται σε 100.000 ανέργους γνωστοποίησε ο ΟΑΕΔ. Οι αιτήσεις υπαγωγής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2).  

ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΜΙΣΘΟΥΣ,ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

του Ηλία Γεωργάκη
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΌΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

25 Αυγούστου 2012

Νυχτερινή ποδηλατοβόλτα στην Βόνιτσα

Ήρθε η ώρα για μια ρομαντική Βόλτα κάτω από το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι, απο τους Ποδηλάτες Βόνιτσας. 

Έδεσαν και λήστεψαν 80χρονη στον Δρυμό Βόνιτσας

Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας έγινε στις 3:00 τα ξημερώματα στον Δρυμό της Βόνιτσας με λεία σημαντικό χρηματικό ποσό. Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας. 

Σε καλό δρόμο η ίδρυση φυλακών στην Αιτωλ/νία

Μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, πρόκειται να ανακοινωθεί η δημιουργία φυλακών στην Αιτωλ/νία, μετά την αναθεώρηση του Ειδικού Χωροταξικού του Υπουργείου Δικαιοσύνης. 

Ανασύρθηκε νεκρός άνδρας από το λιμάνι της Λευκάδας

Νεκρός από το λιμάνι της Λευκάδας ανασύρθηκε σήμερα ένας ηλικιωμένος άνδρας. 

24 Αυγούστου 2012

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Μαρία Λεκατσά στο Ταεκβοντό (I.T.F.)!!!

Η Μαρία Λεκατσά με τους προπονητές της 
Σπύρο Καϋμενάκη και Γιώργο Παπαδιώτη. 
Τρομερή εμφάνιση και πρώτη θέση, με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό (I.T.F.), στο Ταλίν της Εσθονίας, για την ανεπανάληπτη Μαρία Λεκατσά!!! 

Λύση για τα Αγροτικά Ιατρεία του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

Λύση στο πρόβλημα των Αγροτικών Ιατρειών έδωσαν σήμερα από κοινού ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς και ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας. Ο Υφυπουργός επισκέφτηκε τον Δήμο μας και περνώντας από τα Ιατρεία εφοδίασε τους γιατρούς με τους πολυπόθητους υπολογιστές για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση. 

O Α.Ο. Βόνιτσας πήρε Βλαβιανό

Μια μεγάλη μεταγραφή πραγματοποίησε ο Α.Ο. Βόνιτσας. Συγκεκριμένα η ομάδα Μπάσκετ της Βόνιτσας ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου φόργουορντΘεολόγου Βλαβιανού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. 

Κλείνουν οι δήμοι

Οι δήμαρχοι… υπέρ των πολιτών 
Γενική Συνέλευση… κατηγορητήριο κατά της κυβέρνησης στην ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος 
Η πρόταση του Π. Μοσχολιού για το τριήμερο συμβολικό κλείσιμο των Δήμων έγινε αποδεκτή, αρχής γενομένης την Πέμπτη 30 Αυγούστου. 

Περίπου 1000 φοιτητές θα μπουν φέτος στο ΤΕΙ Μεσολογγίου

Η σταθερότητα στις χαμηλές και μεσαίες επιδόσεις και η επιμονή στις σχολές κοντά στο σπίτι, είναι τα χαρακτηριστικά των φετινών αποτελεσμάτων στις Πανελλήνιες. 

Σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις στη 2η έκθεση τοπικών προϊόντων Αιτωλοακαρνανίας

Μετά την επιτυχία που σημείωσε η «1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Αιτωλοακαρνανίας»,την οποία επισκέφτηκαν πάνω από 10.000 επισκέπτες, θα πραγματοποιηθεί φέτος η «2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων», από την Πέμπτη 30 Αυγούστου έως και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012 στο χώρο του Λιμανιού Μεσολογγίου.Τα εγκαίνια της εκθέσεως θα γίνουν από τον Πρέσβη του Βιετνάμ κο Binh Vu. 

Προϋποθέσεις εξαγωγής ζώντων ζώων στην Τουρκία

Το τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει κυρίως τους εμπόρους ζώντων ζώων καθώς και οποιοδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο ότι, προκειμένου να γίνει άρση απαγόρευσης των εξαγωγών ζώντων ζώων από τη χώρα μας προς την Τουρκία, η οποία έχει εκδηλώσει ανάλογο ενδιαφέρον, απαίτηση της τουρκικής πλευράς είναι, όλα τα ζώντα ζώα προς εξαγωγή από τη χώρα μας προς την Τουρκία να διέρχονται μέσα από εγκεκριμένα κέντρα συγκέντρωσης. 

Η νέα αντιπροσωπεία που πρέπει να δεί η Μέρκελ!

Του Ηλία Καραβόλια, 24/8 
Σε συνέχεια της Εθνικής Ομάδας Διαπραγμάτευσης που προτείνα στον πρωθυπουργό (με πρωτοσέλιδο στην Athens Press, 24 Aυγούστου) και αφού η επιμήκυνση μοιάζει με όνειρο απατηλό, που ο Σαμαράς απέφυγε να το διεκδικήσει , καλό είναι να στείλει αλλη μια αντιπροσωπεία, ώστε να πειστεί η Μέρκελ ότι ...προσπαθούμε σαν κράτος ! 

23 Αυγούστου 2012

Σφραγίστηκε η εκκλησία στα Παλιάμπελα

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της Μητρόπολης, ότι απαγορεύει οποιαδήποτε λειτουργία από «σχισματικούς κύκλους» στην «Διεθνή Ακαδημία Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» στα Παλιάμπελα Βονίτσης, η αστυνομία παρακολουθεί την περιοχή, για τυχόν έκτροπα. 

Υπολογιστές και εκτυπωτές σε αγροτικά ιατρεία

Τον απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ώστε να ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικές συνταγογράφησεις παρέδωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε αγροτικά ιατρεία του νομού και κυρίως του δήμου Ακτίου - Βόνιτσας. Πάντως η μοιρασιά προκάλεσε και γκρίνιες. 

Πράσινο φως για την λειτουργία, μέσα στους επόμενους μήνες, του ογκολογικού ξενώνα στην Πάτρα

Αίσιο τέλος στις πολύμηνες προσπάθειες που κατέβαλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας για την λειτουργία του Ογκολογικού Ξενώνα Ασθενών «Η Ελπίδα», στην Πάτρα, καθώς σήμερα έγινε γνωστό ότι το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ενέκρινε και προωθεί άμεσα για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεων την πρόσληψη τεσσάρων νοσηλευτών ΤΕ ώστε ο Ξενώνας να λειτουργήσει μέσα στους προσεχείς μήνες και πάντως πριν τέλος του χρόνου. 

ΟΙ ΜΠΟΥΡΑΝΕΛΟΙ, ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

22 Αυγούστου 2012

Η Μητρόπολη για Παλιάμπελα και Παλαιοημερολογίτες

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Ο Περιφερερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας διεκδικεί ακίνητο στο Αγρίνιο

Με σημερινή επιστολή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιο Τσαυτάρη, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας διεκδικεί την παραχώρηση προς την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας ακινήτου στο Αγρίνιο. 

Salsa Party 2012 ....στα νερά της Παλαίρου ..... τα ταλέντα της....και ο άγιος Δομίνικος στην Πάλαιρο (φώτο 22-8-2012)

ΉΡΕΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ … ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη, γεμάτη άγχος, απογοήτευση και αμφιβολίες. Αυτό το κλίμα μεταφέρεται μέσα στην οικογένεια και φυσικά χωρίς να γίνεται πάντα αντιληπτό και στα παιδιά. Όμως, τα παιδιά χρειάζονται περιβάλλον με συναισθηματική ισορροπία και αισιοδοξία… χρειάζονται γονείς με αυτοέλεγχο και αυτοπεποίθηση. 

21 Αυγούστου 2012

Αισθητηριακές δυσκολίες στα παιδιά. Ένα σύγχρονο, αφανές πρόβλημα.

Οι αισθήσεις είναι το βασικό μέσο παρατήρησης της εσωτερικής μας κατάστασης και επικοινωνίας με το περιβάλλον. Όταν δεν λειτουργούν σωστά, δημιουργούν προβλήματα σε αυτούς τους τομείς. 

Πτήσεις από Άκτιο για Ρώμη και Βρυξέλλες

Tο πέρασμα σε ιδιώτες του αεροδρομίου του Ακτίου φαίνεται να φέρνει από τον Μάϊο του 2013 την πρώτη συμφωνία με την Ryanair. 

Ξεφούσκωσαν αυτοκίνητα στο λιμάνι του Μύτικα

Άγνωστοι χτες το βράδυ ξεφούσκωσαν τα λάστιχα δεκάδων αυτοκινήτων στο λιμάνι του Μύτικα.