24 Ιανουαρίου 2013

Με.. 0-1 έσπασε το αήττητο του Λουτρού η «Μεδεών» Κατούνας

Γράφει ο Λεωνίδας Σεραφής 
Μεγαλειώδης εμφάνιση και νίκη για την Μεδεών Κατούνας η οποία επικράτησε εκτός έδρας του πρωτοπόρου του Πρωταθλήματος Αμβρακικού Λουτρού με 1-0 σκορ, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Βαγγέλης Θεοδώρου στο 79'. 

Η ομάδα του Γιάννη Νταλάκου με αυτή της τη νίκη υποχρέωσε το Λουτρό να γνωρίσει τη πρώτη του ήττα στο φετινό Πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα έδωσε και απαντήσεις στους επικριτές της μετά και από τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα. 
Οι Κατουνιώτες μπήκαν εξαρχής δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησαν στο 7' με κεφαλιά του Τατσέλου ύστερα από σέντρα του Τζαβίδη. Ο Αμβρακικός απάντησε στο 29΄με ένα σουτ του Μπεκατώρου χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο τερματοφύλακας της Μεδεών, Σίμος. 
Αμέσως μετά ο κορυφαίος της αναμέτρησης Βαγγέλης Μαλακάσας επιχείρησε ένα σουτ από πλεονεκτική θέση, με τον Κορομηλιά να αντιδρά σωστά και να απομακρύνει τον κίνδυνο. Πέντε λεπτά αργότερα το Λουτρό έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Γώγα να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πολύ κοντά, μετά από ωραίο γύρισμα του Ζούμπου. 
Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες κυρίως με κάποια μακρινά σουτ χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάτι αξιόλογο. 
Στο 78' οι γηπεδούχοι απείλησαν με κεφαλιά του Καρδούτσου, με τον Σίμο να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα. 
Αμέσως μετά και στο 79' οι φιλοξενούμενοι έλυσαν το ''γόρδιο δεσμό'' με τον Θεοδώρου να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κορομηλιά, μετά από φάουλ το οποίο εκτέλεσε ο Τζαβίδης. 
Δέκα λεπτά αργότερα, λίγο έλειψε να γίνει και το 0-2 όταν και πάλι ο Τζαβίδης εκτέλεσε ένα φάουλ, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να φεύγει ελάχιστα άουτ. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία πέντε λεπτά η Μεδεών αγωνίστηκε με δέκα παίκτες καθώς ο Μαυρομμάτης αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο λόγου τραυματισμού και έχοντας ολοκληρώσει τις αλλαγές η ομάδα του Ξηρομέρου. 
Στις καθυστερήσεις ο αρχηγός του Αμβρακικού, Μπεκατώρος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς εξύβρισε τον ρέφερι της αναμέτρησης. 
Επίσης αξιοσημείωτο και αρνητικό γεγονός ήταν η εισβολή οπαδών στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων μετά την λήξη του παιχνιδιού οι οποίοι προσπάθησαν να χτυπήσουν ακόμα και με πέτρες τους ποδοσφαιριστές της Μεδεών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Τσιλίκης Κώστας ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής του Λουτρού. 

Οι εντεκάδες των δύο ομάδων: 
Αμβρακικός: 1.Κορομηλιάς 2.Ζούμπος (Τσιλίκης Θ.) 3.Τσιλίκης Κ. (Καρδούτσος) 4.Νεφρός 5.Μπεκατώρος 6.Νίκας 7.Ζίγκηρης Ν. 8.Ζίγκηρης Γ. 9.Βλάχος Α. (Καραούλης) 10.Γώγα 11.Βλάχος Θ. 
Μεδεών: 1.Σίμος 2.Μούχας 3.Μαλακάσας 4.Ζωγάκης 5.Μαυρομάτης 6.Μπερίκος 7.Τζαβίδης 8.Νεοφώτιστος 9.Μπρακάη (Γουρούνας) 10.Τσιλιμαντός (Σαμαντάς) 11.Τατσέλος (Θεοδώρου).

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου