28 Ιανουαρίου 2013

A.O. ΠΑΛΑΙΡΟΥ - ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ 4-1 (ΑΝΔΡΩΝ)

Εύκολο απόγευμα για την ανδρών του Α.Ο. Παλαίρου την Κυριακή 27-01-2013 απέναντι στην αντίστοιχη του Άρη Λεπενούς στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του Γ' ομίλου της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας Αιτωλ/νίας. Χατ τρικ ο Κολοβός Αλέξανδρος.





Παρά το ισόπαλο 1-1 του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα της Παλαίρου επικράτησε εύκολα απέναντι στην αναγεννημένη ομάδα του Άρη Λεπενούς. Η ομάδα της Παλαίρου παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο κατάφερε να επιβληθεί σχετικά εύκολα και να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη εντός έδρας.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Λεπενούς κατάφερε να αντισταθεί στις επιθέσεις της Παλαίρου, αλλά μέχρι το 33ο λέπτό, όταν ο Ζουμής Άκης με κεφαλιά έπειτα από σέντρα άνοιξε το σκορ για την Πάλαιρο. Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ, σε φαινομενικά ακίνδυνο σουτ παίκτη της Λεπενούς ο τερματοφύλακας της Παλαίρου Κουτσογιώργος Δημήτρης δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα η οποία κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας το 1-1 για τον Άρη.




Το δεύτερο ημίχρονο ήταν επιθετικός μονόλογος από πλευράς Παλαίρου και ρεσιτάλ τερμάτων για τον Κολοβό Αλέξανδρο (3 γκολ). Στο 51ο λεπτό έπειτα από άψογο συνδυασμό των παικτών της Παλαίρου από δεξιά, ο Παπαζώης Αντώνης έβγαλε μπαλιά διαβήτη για τον Κολοβό ο οποίος  με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της Παλαίρου. Τα άλλα δύο γκολ ήρθαν στο 73ο λεπτό με ψηλοκρεμαστό πλασέ και στο 81ο λεπτό με κοντινό σουτ.
Πολύ καλή η διαιτησία των κυρίων: Ρουμέλη Ι., Καραμπλιάνη Σ. και Κατσαούνη Β.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Άρη και την συγχαίρουμε για την προσπάθεια ανανέωσης της ομάδας με νεαρά παιδιά.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου