19 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Η ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ

Επιστροφή στις νίκες σήμερα η ανδρών του Α.Ο. Παλαίρου στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Γ΄ομίλου της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας Αιτωλ/νίας με αντίπαλη ομάδα, το φιλικό σωματείο του Α.Ο. Μοναστηρακίου. Τοπικό (φιλικό) "ντέρμπυ" με τελικό σκορ 4-2 υπέρ των γηπεδούχων.


Α.Ο. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ

Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ


Η ομάδα της Παλαίρου στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και άξιζε τη νίκη. Από το πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί και πίεσαν αρκετά την ομάδα του Μοναστηρακίου, η οποία αντιστάθηκε σθεναρά και ισορρόπησε το παιχνίδι. Λίγα όμως λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (41ο λεπτό) η Πάλαιρος προηγήθηκε στο σκορ με τον Κολοβό Αλέξανδρο, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δεν κατάφερε σε σουτ να συγκρατήσει τη μπάλα και με κοντινό πλασέ ο προαναφερόμενος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 




Στο β' ημίχρονο η Πάλαιρος κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της μόλις στο 51ο λεπτό, όταν σε χτύπημα φάουλ πετάχτηκε ο Ζέλος Χρήστος πριν τον τερματοφύλακα του Μοναστηρακίου και με κοντινή κεφαλιά έφραψε το 2-0. Το Μοναστηράκι έδειξε να ξυπνάει και στο 59ο λεπτό έπειτα από πολύ ωραίο συνδυασμό των παικτών του από δεξιά βρήκε με μπαλιά διαβήτη αμαρκάριστο παίκτη του στην περιοχή της Παλαίρου και με δυνατό πλασέ μείωσε σε 2-1.




Η συνέχεια όμως ήταν και πάλι για την Πάλαιρο ... Στο 67ο λεπτό με φάση καρμπόν όπως και του δευτέρου γκολ, ο Πανταζής Αποστόλης έπειτα από φάουλ πετάχτηκε λίγο πριν τον τερματοφύλακα και με κοντινό πλασέ έκανε το 3-1. Στο 74ο λεπτό σε αδράνεια της άμυνας του Μοναστηρακίου ο Τσακάλης Σπύρος επωφελήθηκε και με κοντινό πλασέ και πάλι, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 υπέρ των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 79ο λεπτό μείωσαν σε 4-2 και ανέβασαν την απόδοσή τους πιέζοντας αρκετά την άμυνα της Παλαίρου. Το σκορ όμως δεν άλλαξε...




Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων για το όμορφο ποδόσφαιρο που μας πρόσφεραν.
Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που για μια ακόμη φορά στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας.
Πάρα πολύ καλή η διαιτησία των κυρίων: Πατρόπουλου Α., Ροδάτου Γ., και Μπάκαλη Ε.
Νοσηλευτής Αγώνα: Τσέλιος Σπύρος
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου