16 Φεβρουαρίου 2013

Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ - Α.Γ.Σ. ΑΣΤΑΚΟΥ 0-3 (ΠΑΙΔΩΝ)

Α.Γ.Σ. ΑΣΤΑΚΟΥ
10η αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων του Δ' ομίλου Αιτωλοακαρνανίας σήμερα και η ομάδα μας φιλοξένησε την αντίστοιχη και πρωτοπόρο του ομίλου του Α.Γ.Σ. Αστακού. Η ομάδα του Αστακού στάθηκε πού καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κέρδισε εύκολα με σκορ 3-0.



Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αστακού πέτυχε δύο τέρματα στο 14ο και 29ο λεπτό, ενώ το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 49ο λεπτό του 2ου ημιχρόνου. Η φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με πολύ καλά στημένη την άμυνά τους και παίζοντας σοβαρά και οργανωμένα κατάφεραν να επικρατήσουν στις προσωπικές μονομαχίες.
Άριστη η διαιτησία των κυρίων: Γιαννόπουλου Ι., Χονδρογιάννη Χ. και Κελεπούρη Θ.

Παρατηρητής αγώνα: Μπακογεώργος Απόστολος
Νοσηλευτής: Τσέλιος Σπύρος

*** Η διοίκηση του Α.Ο. Παλαίρου υπέβαλλε ένσταση για το κύρος του συγκεκριμένου αγώνα, διότι πιστεύει ότι παίκτες του Α.Γ.Σ. Αστακού δεν ήταν μέσα στα όρια ηλικίας που ορίζει ο κανονισμός του παιδικού πρωταθλήματος (πλαστοπροσωπεία).

*** Η ένσταση του Α.Ο. Παλαίρου δεν έγινε δεκτή και η βαθμολογία του πρωταθλήματος παρέμεινε ως έχει. Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Αστακού και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου