26 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΔΙΠΛΟ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ (ΑΝΔΡΩΝ)

Την περασμένη Κυριακή και ώρα 3:00 μ.μ. η ομάδα μας φιλοξένησε την 2η στην βαθμολογία ομάδα του γ' ομίλου Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας Αιτωλ/νίας για την 21η αγωνιστική του δευτέρου γύρου. Τελικό σκορ 0-3 υπέρ των φιλοξενούμενων.





Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει το παζλ του αγώνα. Οι καιρικές συνθήκες (πάρα πολύ δυνατός αέρας) δεν επέτρεψαν στις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να κερδίσει ο πιο τυχερός. Χωρίς βέβαια να θέλουμε να μειώσουμε την επιτυχία των φιλοξενούμενων, ούτε το αξιόμαχο της ομάδας τους.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Παλαίρου είχε τον αέρα με το μέρος της αλλά όχι την τύχη. Κατάφερε να περιορίσει την ομάδα της Αναγέννησης στα καρέ της για 45 λεπτά με συνεχή σφυροκοπήματα στην άμυνά της χωρίς όμως αποτέλεσμα (1 δοκάρι και πολλές ευκαιρίες για να πετύχει τέρματα).




Στο δεύτερο ημίχρονο, και ενώ περιμέναμε να δούμε το αντίθετο σκηνικό, η ομάδα της Παλαίρου με κόντρα τον άνεμο δεν περιορίστηκε στα καρέ της. Η ομάδα της Αναγέννησης όμως είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Κατάφερε παίζοντας με σιγουριά και αποφασιστικότητα να πετύχει τρία τέρματα και να αποδράσει με το διπλό. 
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Αναγέννησης Στάνου και για την αγωνιστικότητά της αλλά και για το ήθος της! Καλή συνέχεια!
Πάρα πολύ καλή η διατησία των κυρίων: Πατρόπουλου Α., Θεοδωρέλου Θ. και Κατσαούνη Β.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου