31 Μαρτίου 2013

ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ

 
Κολοβός Δημήτριος (Τίγρης)
Θετικά έκλεισε η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής του β' ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, του γ' ομίλου για τον αγαπημένο μας Α.Ο.Π. σήμερα Κυριακή με αντίπαλο τον Ακαρνανικό Θυρρείου. 





Ο Α.Ο.Π μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και δημιούργησε αρκετές φάσεις απέναντι σε ένα αδύναμο Θύρρειο. Παρ' ολ' αυτά δεν κατάφερε να σκοράρει στο α' ημίχρονο. Στο β' ημίχρονο είδαμε καλό ποδόσφαιρο και απ' τις δύο ομάδες. Στο 60'  λεπτό έγινε μια φάση για τον Ακαρνανικό και ενώ ο τερματοφύλακας Κουτσογιώργος την εξουδετέρωσε, παίκτης του Α.Ο.Π. προσπάθησε να διώξει την μπάλα με το σώμα, όμως αυτή τον ξεγέλασε και βρήκε στο χέρι του, καταλογίζοντας πέναλνυ ο διαιτητής. 
Εύστοχο πέναλτυ απ' τον αρχηγό του Ακαρνανικού και το σκορ 0-1. 
Ο Α.Ο.Π. δεν έμεινε εκεί και κατάφερε να ανατρέψει το σκορ σε 2-1, με ένα άπιαστο σουτ στο αριστερό παραθυράκι έξω απ' την περιοχή από τον Γαρίδα Γιάννη στο 74' λεπτό, και με πλασέ μέσα στην περιοχή από τον Κολοβό Αλέξανδρο στο 87' λεπτό. Το 2-1 ήταν το τελικό σκορ σε έναν καλό αγώνα. 
Συνθεσεις: (Α.Ο.Π) Κουτσογιώργος, Κολοβός Γ. (Κολοβός Δ.  89'), Λίτος Χ. , Ζουμής Γ., Μετσόλι Χ., Τσέλιος Δ. (Μετσόλι Δ.  68'), Παπαζώης Α. (Πανταζής Α. 68'), Γαρίδας Γ.(C), Κολοβός Α., Ζέλος Χ., Λίτος Α. 
(Ακαρνανικός Θυρρείου): Καραϊσκος, Καψογεώργος, Παλούκης Α. (Ζάρος 45'), Ζαχαράκης, Τόλης(C), Μπαλάσκας, Καππές, Ρούφης, Βενέτης (Νταλαγιάννης 73'), Παλούκης Ν., Κουρκούτας. 
Διακριθέντες για τον ΑΟΠ: Γαρίδας, Ζέλος









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου