22 Μαΐου 2013

Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Παντελής Αποστολάκης από το Συνδυασμό «Δημιουργία Ξανά» από το τοπικό Βόνιτσας

Κατέθεσε την ανεξαρτητοποίηση του ο Παντελής Αποστολάκης από το τοπικό Συμβούλιο Βόνιτσας και τον Συνδυασμό «Δημιουργία Ξανά» του Δημάρχου Νικόλαου Σολδάτου. 

Πρωτοκόλλησε σήμερα την ανεξαρτητοποίηση του στην γραμματεία Δήμου και την κοινοποίησε στο Τοπικό Συμβουλίου Βόνιτσας, στον Δήμαρχο και στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο δεύτερος σε ψήφους Βονιτσάνος Παντελής Αποστολάκης γιος του Αείμνηστου Δημάρχου Άγγελου Αποστολάκη. 
Το katounanews σε πρόσφατο δημοσίευμα του ανέφερε το πρόβλημα που υπήρχε στο τοπικό Βόνιτσας που είχε αυτή την κατάληξη. 
Σίγουρα ένας λόγος της παραίτησης είναι που δεν τηρήθηκε η συμφωνία μεταξύ τους αλλά πιστεύουμε να μας αναλύσει ο ίδιος τους λόγους σε ανακοίνωση του. 
Είχαμε γράψει την Τρίτη 26/2/2013: 
ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ 
«Για ένα άλλο μικρό θέμα που έχει δημιουργηθεί για την προεδρεία στο Τοπικό Συμβούλιο Βόνιτσας (που το δημοσιεύουμε με επιφυλάξεις αλλά από έγκυρες πληροφορίες) είναι ότι ο άτυχος είναι ο Παντελής Αποοστολάκης μιας και ήταν η σειρά του να χρηματίσει πρόεδρος (κατά τα συμφωνηθέντα το επόμενο διάστημα ξεκινώντας το Μάρτιο) αντικαθιστώντας την Σαββούλα Ζουμή που είχε πάρει την θέση του Προέδρου, από τον Νίκο Καλογεροπάνο, που διετέλεσε σαν πρώτος πρόεδρος Βόνιτσας. 
Ενώ ήρθε ο νόμος που λέει τα δυο επόμενα χρόνια θα γίνει πρόεδρος ο πρώτος σε σταυρούς από το τοπικό και επανήλθε ο Νίκος Καλογεροπάνος. 
Ο Καλογεροπάνος ήταν στην αρχή πρόεδρος, κατόπιν η Ζουμή και τώρα ερχόταν η σειρά του Παντελή Αποστολάκη. 
Για να γίνει αυτό τώρα μόνο ένας τρόπος υπάρχει, να παραιτηθεί ξανά ο Καλογεροπάνος, να παραιτηθεί η Ζουμή και να αναλάβει ο Παντελής Αποστολάκης αλλιώς Πρόεδρος θα παραμείνει αυτός που ορίζει ο νόμος που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Νίκος Καλογεροπάνος λόγω σταυρών. Θα δούμε και εδώ τι θα γίνει……» 
Αν δούμε τα πράγματα με την σειρά τους με την απόφαση αυτή η άποψη μας είναι πως μεγαλύτερο πλήγμα δέχεται ο αντιδήμαρχος Βονιτσάνος Θύμιος Φερεντίνος όπως και στην περίπτωση της ανεξαρτητοποίησης του Θεόδωρου Στούπα, μιας και οι δυο ήταν μαζί του.

ΑΠΟ ΚΑΤΟΥΝΑ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου