15 Ιουνίου 2013

Σε εξέλιξη η απολογία των μελών του κυκλώματος «νονών» της νύχτας στο Αγρίνιο (photo) - Νέα στοιχεία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η απολογία των έξι από τους 21 συλληφθέντες του κυκλώματος «νονών» της νύχτας, ναρκωτικών και όπλων που εξαρθρώθηκε στην πόλη του Αγρινίου. 

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου με την αστυνομία να βρίσκεται επί ποδός μετά τα επεισόδια της περασμένης Τετάρτης ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο εκ των συλληφθέντων αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους με έναν ακόμη να παίρνει εκ νέου προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του aerasnews.gr, η υπόθεση αναμένεται να πάρει και άλλη έκταση καθώς φαίνεται να έχει μεγάλο βάθος με τα άτομα που εμπλέκονται να αγγίζουν τα 100 κυρίως για υποθέσεις ναρκωτικών. Οι έρευνες επικεντρώνονται μάλιστα στο συγκεκριμένο κομμάτι ενώ δεν αποκλείεται και η συσχέτιση με άλλες υποθέσεις ναρκωτικών που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν το Σώμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθεί τρεις τέτοιες περιπτώσεις του παρελθόντος. 
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται περισσότερα στοιχεία για τη δράση του κυκλώματος καθώς η έρευνα της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ εξετάζονται με προσοχή πολλές τηλεφωνικές συνδιαλέξεις των εμπλεκομένων προκειμένου να διαλευκανθούν και άλλες πτυχές οι οποίες ακόμη δεν έχουν ερευνηθεί. 

Από AerasNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου