21 Σεπτεμβρίου 2013

Στους πολιτικούς απατεώνες που σας δουλεύουν τους πρέπει το ίδιο νόμισμα. Δουλέψτε τους....

Τάζουν θέσεις εργασίας!!! Κάποιοι ενόψει δημοτικών εκλογών ξεκίνησαν να κάνουν αυτό που έχουν μάθει όλα τα χρόνια. Εκμεταλλευόμενοι την πολύ δύσκολη συγκυρία, επιδίδονται σε ένα εμπόριο ελπίδας, τάσσοντας θέσεις δουλειάς κυρίως σε νέους ανθρώπους. Τα ταξίματα πάνε και έρχονται και για να αντιληφθείτε το μέγεθος της κοροϊδίας αν συνεχίσουν έτσι, πιθανόν η ανεργία στο Δήμο Ξηρομέρου να φτάσει στο 0%!!! Φυσικά στα λόγια, που ως γνωστό είναι ''λόγια αέρος'' ή αλλιώς ''προεκλογικά λόγια αέρος''.


Οι δημοτικές εκλογές είναι εν όψη και κάποιοι ξεκίνησαν να κάνουν αυτό που έχουν μάθει όλα τα χρόνια. Εκμεταλλευόμενοι την πολύ δύσκολη συγκυρία, επιδίδονται σε ένα εμπόριο ελπίδας, τάσσοντας θέσεις δουλειάς κυρίως σε νέους ανθρώπους.
Τα ταξίματα πάνε και έρχονται και για να αντιληφθείτε το μέγεθος της κοροϊδίας αν συνεχίσουν έτσι, πιθανόν η ανεργία στο Δήμο Ξηρομέρου να φτάσει στο 0%!!! Φυσικά στα λόγια, που ως γνωστό είναι ''λόγια αέρος'' ή αλλιώς ''προεκλογικά λόγια αέρος''.
Οι συγκεκριμένοι, παρότι γύρω μας τα τελευταία χρόνια έχουν γκρεμιστεί τα πάντα, συνεχίζουν απτόητοι σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Είναι τα λεγόμενα πολιτικά λαμόγια, που όποια πέτρα και να σηκώσεις θα τα βρεις από κάτω!!!
Άνθρωποι που με το καρφιτσωμένο χαμόγελο, θα σε πλησιάσουν, θα σου χτυπήσουν την πλάτη και θα σου πουν «άστο σε μένα και θα σε φτιάξω όταν εκλεγώ».
Το κίνητρο τους γνωστό, να βρίσκονται στην εξουσία και κοντά στο μέλι. Τόσα χρόνια αυτό έχουν μάθει να κάνουν, αυτές είναι οι τακτικές τους, έτσι επιβιώνουν και έτσι πορεύονται.
Ρουσφετάκια, εξυπηρετήσεις, καμία ευνοϊκή μετάθεση στο στρατό, μόνο διαρκείας από ποδοσφαιρική ομάδα δεν έχουν αγοράσει όπως έκανε ο Τζοχατζόπουλος από τον ΠΑΟΚ!!! Όλοι μπορείτε να τους ξεχωρίσετε, όλοι τους ξέρετε. Αν είστε άνεργος εσείς ή κάποιο μέλος της οικογένειας σας, μην ανησυχείτε, θα σας επισκεφτούν σίγουρα!!!
Επειδή θέλω να είμαι χρηστικός και όχι απλά να κοινοποιώ μία ελεεινή συμπεριφορά, θα προτρέψω τους συμπατριώτες μου να τους φερθούν με το ίδιο νόμισμα. Όχι δεν θα σας πω να τους διαολοστείλετε, το αντίθετο. Τι θες λεβέντη μου καραμπουζουκλή μου; Την ψήφο μου και της οικογένειας μου για να με βάλεις σε δουλειά; Θα την έχεις και θα σε ψηφίσω και με τα δύο χέρια και με τα πόδια άμα λάχει.....
Και όταν έρθει η στιγμή της κάλπης, ψηφίστε όποιον θέλετε εκτός από αυτούς του πολιτικούς απατεώνες. Αυτό τους πρέπει και αυτό είναι που θα τους τσούξει. Να τους πληρώσετε με το ίδιο νόμισμα, της κοροϊδίας, και να μείνουν στην απ' έξω από το μέλι.

Ο ουδέτερος
ΑΠΟ ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS KAI ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου