29 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ Η ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ

'Εναρξη πρωταθλήματος χτες για την Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία Αιτωλοακαρνανίας. Ο Α.Ο. Παλαίρου για τον τρίτο όμιλο αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα του Α.Ο Μοναστηρακίου ως γηπεδούχος στο Μύτικα (λόγω έργων στο γήπεδο της Παλαίρου). Η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 0-2.




Το παιχνίδι ήταν γενικά μέτριο αγωνιστικά. Η ομάδα του Μοναστηρακίου είχε περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι και κέρδισε δίκαια. Η ομάδα της Παλαίρου φάνηκε ανέτοιμη, και με πολλούς νέους στη σύνθεσή της δεν κατάφερε να σταματήσει την ομάδα του Μοναστηρακίου που φάνηκε να ήθελε πιο πολύ τη νίκη.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα για τις δύο ομάδες και όλα έδειχναν ότι όποια ομάδα πετύχει πρώτη γκολ θα κερδίσει και το παιχνίδι.
Στο 5' λεπτό παίκτης του Μοναστηρακίου πραγματοποίησε σουτ από έξω δεξιά το οποίο απέκρουσε ο Τσέλιος Δ., η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά μπλόκαρε ο  τερματοφύλακας της Παλαίρου. Στο 14' λεπτό η Πάλαιρος εκτέλεσε φάουλ με τον Τσακάλη Σ. από δεξιά στο χώρο του κέντρου και ο τερματοφύλακας του Μοναστηρακίου έδιωξε σε κόρνερ. Στο 24' λεπτό ο νεαρός Ματσίγκο για την Πάλαιρο έβγαλε μόνο αμαρκάριστο τον Λίτο Α. ο οποίος πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά την τελευταία στιγμή επερχόμενος παίκτης του Μοναστηρακίου έδιωξε την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα. 
Ακολούθησαν μερικές φάσεις από πλευράς Μοναστηρακίου αλλά χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου.



Στο 53' λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου το Νο 9 του Μοναστηρακίου πραγματοποίησε ωραίο σουτ από δεξιά το οποίο εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της Παλαίρου. Στο 59' λεπτό το Μοναστηράκι άνοιξε το σκορ (0-1) σε μακρινό σουτ από δεξιά (και με τη βοήθεια του αέρα) με τον Νο 15. Στο 72΄ λεπτό το Μοναστηράκι διπλασίασε τα τέρματά του πάλι με το Νο 15 σε κενό τέρμα σχεδόν αφού παίκτης του Μοναστηρακίου κατάφερε να περάσει τον τερματοφύλακα της Παλαίρου από δεξιά και να δώσει στον σκόρερ καταπληκτική ασίστ. Εκεί φάνηκε να λήγει και το παιχνίδι...

Πολύ καλή η διαιτησία των κυρίων: Βλαώρα Κ., Θεοδωρέλου Θ. και Κατσαούνη Β.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ: Τσέλιος Δ., Τσακάλης Γ., Κολοβός Δ., Στριφτάρης Ε., Τσέλιος Γ. (54' Ζουμής Γ.), Χρυσούλης Λ. (46' Λίτος Χ.), Στάχτιαρης Ι. (54' Κατσιλιανός Δ.), Λίτος Α., Ζέλος Χ., Ματσίγκο Α.

Α.Ο. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΊΟΥ: Τσούκας, Φούρλης Ι., Καλανταής, Κορδώνης (84' Γουρούνας Σ.), Αποστολάκης Σ., Γότσης, Γουρούνας Κ., Κουτρουλός Χ. (46' Αψόμωτος Νο 15), Αρίδας Β., Κουτρουλός Α., Γότσης Α. (46' Παληογιάννης).











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου