9 Οκτωβρίου 2013

Ομόφωνο ΌΧΙ από το τοπικό Συμβούλιο Μύτικα, στην μετατόπιση, επέκταση και εκσυγχρονισμό μονάδας ιχθυοτροφείου στον Μύτικα!

Ομόφωνα το Τ.Σ. Μύτικα λαμβάνοντας υπόψιν τις απόψεις των φορέων και των κατοίκων του χωριού, αποφάσισε την ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ στο αίτημα της εταιρείας «ΜΥΤΙΚΑΣ ΑΕ» για την Μετατόπιση, επέκταση και εκσυγχρονισμό πλωτών εγκαταστασεων μονάδας πάχυνσης ψαριών στη θεση «Μαυρομπουλού» του όρμου Μύτικα. 

Στη συνεδρίαση του Τοπικού συμβουλίου παρενέβησαν και μίλησαν οι: Ηλίας Ταμπάκης Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου, Βασίλης Μουρκούσης Π. Πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου και δημοτικός σύμβουλος, Ηλίας Γεωργαλήςεπικεφαλής Κίνησης πολιτών Ξηρομέρου, εκπρόσωποι φορέων και πολλοί Κάτοικοι του Μύτικα. 
Στα πλαίσια της διαφάνειας, αλλά και της ενημέρωσης των κατοίκων τουΜύτικα, συνεχίζουμε και αναρτούμε τα πρακτικά των αποφάσεων που παίρνονται στα συμβούλια της τοπικής κοινότητας Μύτικα, ώστε οι Μυτικιώτες να λαμβάνουν γνώση του τι συζητιέται και τι αποφασίζεται σε αυτά τα συμβούλια. 
Η απόφαση του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Μύτικα που σας παρουσιάζουμε σήμερα, αφορά την ''Γνωμοδότηση κατόπιν αιτήσεως της εταιρείας ΜΥΤΙΚΑΣ Α.Ε. για το έργο «Μετατόπιση, επέκταση και εκσυγχρονισμός πλωτών εγκαταστάσεων, πλωτής μονάδας πάχυνσης θαλασσίων ιχθύων στην θέση Μαυρομπουλού όρμου Μύτικα Αλυζίας-Δήμου Ξηρομέρου-Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας»''. Δείτε την απόφαση που πήρε το συμβούλιο της Τ.Κ. Μύτικα.

ΑΠΟ ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου