30 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Περίπατος στη Βόνιτσα με τη φροντίδα του Becel pro-activ

Σήμερα Σάββατο παρά το τσουχτερό κρύο, το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Βecel pro-activ «Διαδρομές Καρδιάς» με στόχο την ευαισθητοποίηση γύρω από την υγεία της καρδιάς και σε συνεργασία με το Σύλλογο γυναικών Ακτίου-Βόνιτσας, πραγματοποίησαν πρωινό περίπατο στη πόλη της Βόνιτσας.
      Η εκκίνηση έγινε από την παραλία της Βόνιτσας και στη συνέχεια οι συμμετέχοντες αφού πέρασαν από πολλούς κεντρικούς δρόμους ανέβηκαν στο εντυπωσιακό ενετικό κάστρο. Τέλος αφού απολαύσανε την εξαιρετική θέα βλέποντας τη Πόλη από ψηλά και τον Αμβρακικό να απλώνεται μπροστά τους, κατηφόρισαν ξανά στην ωραία παραλία της Βόνιτσας όπου απολαύσανε ένα ζεστό πρωινό στο ξενοδοχείο BEL MARE με τη φροντίδα του του Becel pro-active.
       Στο τέλος της εκδήλωσης ο υπεύθυνος του Βecel pro-activ αφού ευχαρίστησε την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Ακτίου Βόνιτσας κα Χρυσούλα Μάρη για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα προχωρήσουν και θα κατασκευάσουν παιδότοπο στις εργατικές κατοικίες της Βόνιτσας.

 
 



 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου