8 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΗΡΙΖΩ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής το Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας κ. Σπήλιο Λιβανό και το Γραμματέα Κοινωνικών Δικτύων & Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων κ. Γεώργιο Σταμάτη με τη συμμετοχή του υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Νότη Μηταράκη, επισκέφθηκαν την «πολυκατοικία της ανθρωπιάς», στην οδό Μπουμπουλίνας 36, στην οποία θα στεγαστούν 70 συνάνθρωποι μας από 17 μονογονεϊκές οικογένειες και παρέδωσαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Στηρίζω» βιβλία για τη δημιουργία μιας ακόμη Κοινωνικής Βιβλιοθήκης. 


Ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας κ. Σπήλιος Λιβανός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι δράσεις αυτές αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού που σκοπό έχει να επαναφέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία στους συνανθρώπους μας».

Ο Γραμματέας Κοινωνικών Δικτύων & Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων κ. Γεώργιος Σταμάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η κοινωνική ευθύνη, μέσω της οποίας προβάλλονται η υπευθυνότητα και οι αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης, είναι μια βασική παράμετρος του συστήματος αξιών, στόχων και δράσεων του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου