29 Μαρτίου 2014

Άνετη επικράτηση της ανδρών του Α.Ο. Παλαίρου στο τοπικό ντέρμπι με τον Ακαρνανικό Θυρρείου

Με σκορ 5-1 υπέρ της Παλαίρου έλειξε το τοπικό ντέρμπι ποδοσφαίρου με τον Ακαρνανικό Θυρρείου. Οι παίκτες της Παλαίρου φάνηκε από την αρχή του παιχνιδιού ότι ήθελαν τη νίκη και με πολύ πάθος πάλεψαν σε όλες τις γραμμές του γηπέδου για το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Το Θύρρειο αντιστάθηκε και προσπάθησε δυνατά στα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα, αλλά έπειτα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις επιθετικές διαθέσεις των παικτών της Παλαίρου. Στο 27ο λεπτό της συνάντησης ο Καλέμι Δ. άνοιξε το σκορ για την Πάλαιρο με κοντινή κεφαλιά, ενώ ο ίδιος παίκτης μετά από πέντε λεπτά διπλασίασε τα τέρματα με κοντινό πλασέ, έπειτα από καταπληκτικό σλάλομ από αριστερά του Κατσαμπίρη Κ. και πάσα "πάρε - βάλε". Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το παραπάνω σκορ. 
Η επανάληψη ανήκε εξολοκλήρου στην Πάλαιρο. Στο 65ο λεπτό ο Στριφτάρης Ε. κεφαλιά έκανε το 3-0, στο 72ο λεπτό ο Κατσιλιανός Δ. με κοντινό σουτ έκανε το 4-0 και στο 76ο λεπτό ο Κουρκούτας Π. με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0.
Το Θύρρειο κατάφερε στο 83ο λεπτόνα πετύχει το γκολ της τιμής με τον Τόλη Λ.
Διακριθέντες για την Πάλαιρο οι Κατσαμπίρης Κ. και Στριφτάρης Λ., ενή το Θύρρειο οι Τόλης Λ. και Καππές Σ.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ. Ασημάκη Δ., Χουλιάρα Σ. και Κολοσιώνη Α.

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου