19 Μαρτίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΙΧΜΕΣ του κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ Γ.


Κύριε Αποστολάκη, αγαπητέ Γιώργο,
Με λύπη και απογοήτευση διάβασα στο διαδίκτυο τα σχόλιά σου και τις απαξιωτικές σου κρίσεις για τη δημοτική παράταξη «Συμμαχία Προσφοράς» στην οποία έχω την τιμή να ανήκω με την ψήφο των δημοτών μας. Κρίνω συνεπώς υποχρέωσή μου να σου υπενθυμίσω και επισημάνω ότι :

Η Συμμαχία Προσφοράς με επικεφαλής το κύριο Τάνταρο Νόντα, συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο εκπροσωπώντας το 22% των δημοτών μας. Καθόλη τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου συμμετείχε ανελλιπώς, ενεργά και δραστήρια σε όλες τις συνεδριάσεις με κρίσεις, με προτάσεις, με εποικοδομητικό αντιπολιτευτικό λόγο.
Ιδρυτική Αρχή και θεμελιώδης αξία της παράταξης ήταν και πάντα είναι η προσφορά στα κοινά όπως και το λογότυπό της δηλώνει. Αυτή λοιπόν τη θεμελιώδη αρχή συνεχίζουμε όλα τα στελέχη της να υπηρετούμε είτε συμμετέχουμε στις δημοτικές εκλογές είτε όχι. Συνεπώς είμαστε παρόντες σε οποιονδήποτε καλοπροαίρετο, καινοτόμο και αξιόπιστο διάλογο που αφορά το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.
Είναι απαξιωτικό και προσβλητικό να μας λες ότι δεν μπορούμε να υπηρετήσουμε πιθανές κρίσιμες δράσεις που θα προταθούν και συμφωνηθούν από υποψήφιες δημοτικές παρατάξεις και θα αφορούν στο μέλλον των δημοτών μας, επειδή ίσως δεν συμμετέχουμε στις εκλογές.
Κύριε Αποστολάκη μας χαρακτηρίζεις ως συνδυασμό «αποχωρούντες». Σου δηλώνω λοιπόν ότι αν κάποιοι πρέπει να αποχωρήσουν είναι αυτοί που η αρχομανία τους τυφλώνει, είναι αυτοί που στο όνομα τάχα της ανάπτυξης και των έργων επιδιώκουν προσωπικά οφέλη, είναι αυτοί που καιροσκοπούν  σε καιρούς κομματικής άνοιξης και αποχωρούν σε καιρούς κομματικού χειμώνα. Η πολιτική μας ιστορία έχει να επιδείξει πολλά τέτοια παραδείγματα ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία.
Κύριε Αποστολάκη, οφείλεις κατ’ ελάχιστο να ανακαλέσεις και να ζητήσεις συγνώμη από τους χιλιάδες δημότες της Συμμαχίας Προσφοράς.
                                       Βόνιτσα 19 Μαρ. 2014
                              Γεροκωστόπουλος Κ. (στρατηγός)
                        Δημοτικός Σύμβουλος Ακτίου - Βόνιτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου